Citat:
În prealabil postat de the_Listener
si acum sa vedem concluzia
13. Deci a venit Iisus și a luat pâinea și le-a dat lor, și de asemenea și peștele.
in acest verset avem si concluzia
IISUS , DESI I/A CHEMAT SA PRINZEASCA , el a luat pestele si painea si le/a dat/o lor CU MINA LUI ..... asadar PESTII BINECUVINTATI DIN MINA LUI nu vor fi niciodata egali cu ce mincati voi , deciT daca PREOTUL ORTODOX ( CHIPUL LUI IISUS ) VA FACE ACEST LUCRU... asadar nu va amagiti ca voi ascultati SFINTA SCRIPTURA cind mincati peste de capul vostru CA NU O FACETI ..... 
si ca sa intelegi si mai bine , poate stii versetele unde discipolii lui Ioan botezatorul CARE POSTEAU , merg la IISUS si vad ca acesta prinzeste cu discipoli lui si nu tin post si erau indignati .... iti aduci aminte ce a replicat iisus????? daca e nu atunci astept si pe alti ortodocsi sa raspunda la aceasta intrebare , si daca e tot nu o sa raspund eu ..... este un raspuns GENIAL , DE O PROFUNZIME EXTRAORDINARA si ne ajuta sa intelegem si mai bine aceste versete 
multa iubire
..
|
aici ai tras-o rau de par, referitor la raspuns.Adica Hristos opreste consumul de carne dar el il incalca.Foarte frumos!Din cate stiu eu Hristos a fost un exemplu pentru noi, mai bine spus EXEMPLUL PERFECT.Hai ca aici mi-ai placut.Multa iubire!