![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
mai sus ma refeream la pestii mari.Multa iubire
|
|
||||
|
||||
![]()
În josul fiecărui
|
||||
|
||||
![]()
post (fiecărei postări)
|
||||
|
||||
![]()
a noastre, există butonul
|
||||
|
||||
![]()
"Edit".
Care ne permite să modificăm postarea în caz că am greșit sau vrem să adăugăm ceva. Folosiți-l fraților, așa devine mai ușoară citirea unui thread.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sa continuam 12.Iisus le-a zis: Veniți de prânziți. Și nici unul din ucenici nu îndrăznea să-L întrebe: Cine ești Tu?, știind că este Domnul. asadar sa vedem ce spune acest verset..... cine i_a invitat LA MASA lui ? IISUS HRISTOS ce stiau Toti ? ca EL ESTE DOMNUL asadar pestii daruiti de Domnul nu sunt ca pesti mincati de om .....acum poate iti aduci aminte cind i s/a spus lui petru IN VEDENIE .... ca ce Domnul A BINECUVINTAT , TU SA NU NUMESTI SPURCAT si altele ,,,,,, Domnul a dat HRANA BINECUVINTATA ..... si cind a facut minunea cu cei 2 pesti si cele 5 paini . tot alt tip de pesti erau ..... si daca esti atent la versete ai sa intelegi de ce ..... esti in stare ? sau le luam si pe alea la puricat ? ![]() ai ceva de obiectat pina aici ? daca e NU da/mi unda verde ca mai am un vers de explicat si sa tragem concluzia ![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
si acum sa vedem concluzia
13.Deci a venit Iisus și a luat pâinea și le-a dat lor, și de asemenea și peștele. in acest verset avem si concluzia IISUS , DESI I/A CHEMAT SA PRINZEASCA , el a luat pestele si painea si le/a dat/o lor CU MINA LUI ..... asadar PESTII BINECUVINTATI DIN MINA LUI nu vor fi niciodata egali cu ce mincati voi , deciT daca PREOTUL ORTODOX ( CHIPUL LUI IISUS ) VA FACE ACEST LUCRU... asadar nu va amagiti ca voi ascultati SFINTA SCRIPTURA cind mincati peste de capul vostru CA NU O FACETI ..... ![]() ![]() si ca sa intelegi si mai bine , poate stii versetele unde discipolii lui Ioan botezatorul CARE POSTEAU , merg la IISUS si vad ca acesta prinzeste cu discipoli lui si nu tin post si erau indignati .... iti aduci aminte ce a replicat iisus????? daca e nu atunci astept si pe alti ortodocsi sa raspunda la aceasta intrebare , si daca e tot nu o sa raspund eu ..... este un raspuns GENIAL , DE O PROFUNZIME EXTRAORDINARA si ne ajuta sa intelegem si mai bine aceste versete ![]() multa iubire .. Last edited by the_Listener; 11.08.2011 at 11:54:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() multa iubire |
![]() |
Tags |
post, vegan, vegetarian |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 08:03:26 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|