View Single Post
Vechi 13.08.2011, 23:04:41
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Palestinienii pe care d-voastra ii compatimiti doresc, prin conducerea aleasa de ei, Hamas, exterminarea statului Israel. Si totusi israelienii le furnizeaza zilnic ajutoare celor din Gaza. Ceilalti, din Cisiordania, doresc independenta si expulzarea tuturor evreilor de pe teritoriul lor. Probabil vor obtine asta si atunci o sa vedeti cum vor mai trai ei, daca acum spuneti ca-i saracie lucie pe acolo, vor fi Somalia2. Eu sper sa-si rezolve pe cale pasnica problemele si sa fie bine si pentru unii si pentru ceilalti. De tiganii de la noi nu va este deloc mila? si ei traiesc in mizerie si nu toti sunt hoti , dar totusi exista discriminare,nu?
Nu este asa.
Am ajuns la un moment dat prin Israel si am vazut in ce mizerie sunt lasati uni palestinieni de sunt cetateni ai Israelului sa traiasca.Imi pare foarte rau,tiganii de la noi (numiti aiurea tigani,ca dansii sunt indieni,adusi din India pe aci) beneficiaza de conditii mult mai bune de viata.

Dna de isi zice Misteria continua cu absurditatile iudaiste,propovaduind prigonirea copiilor a femeilor,a civililor pe motivul ca "sunt invatati de mici sa urasca".