![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
BRAVO la scena deschisa IOANNA !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am ajuns la un moment dat prin Israel si am vazut in ce mizerie sunt lasati uni palestinieni de sunt cetateni ai Israelului sa traiasca.Imi pare foarte rau,tiganii de la noi (numiti aiurea tigani,ca dansii sunt indieni,adusi din India pe aci) beneficiaza de conditii mult mai bune de viata. Dna de isi zice Misteria continua cu absurditatile iudaiste,propovaduind prigonirea copiilor a femeilor,a civililor pe motivul ca "sunt invatati de mici sa urasca".
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 13.08.2011 at 23:15:36. |
|
|||
|
|||
![]()
Din Ierusalim,adica de pe teritoriul Israelului.
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu ce sa spun, probabil nu au un sistem de asistenta sociala atat de bine pus la punct ca-n tarile nordice. In Ierusalimul de Est, locuit de arabi, e o ‘problema’ natalitatea foarte ridicata, la fel ca si in Fasia Gaza, de altfel. Cand o familie are in medie 7 copii, (de obicei au mai multi) nu-i usor de trait, e dificil de asigurat un trai decent. Fie vorba intre noi, nu le trebuie independenta, in 10 ani ei "cuceresc" numeric Israelul, evreii devenind minoritari.
Citat:
sunt de acord :) sunt orgolii mari si de o parte si de alta. Mihai, omiti un lucru: pentru evrei Isaac e fiul promis, pentru musulmani Ismael e. Coranul invata ca Ismael a fost fiul pe care Avraam aproape ca l-a sacrificat Domnului, nu Isaac ,ceea ce vine in contradictie cu Geneza biblica, de aici diferendul asupra "pamantului promis" pe care ambii si-l revendica. Last edited by ioanna; 13.08.2011 at 23:40:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai ce recunosc respectivi arabi cu "tupeu"?
De ce ar fi Israel mai mult tara evreilor decat a arabilor,ca doar si evrei si arabi se trag din Sfantul prooroc Avraam? Au acelasi tata,pe Sfantul prooroc Avraam,asa ca dracii ii inseala sa nu poata trai in armonie intre dansii,fiind acelasi popor,ca doar ce e asa diferita religia iudaica de religia musulmana?
|
|||
|
|||
![]()
De aci se vede ca religia iudaica nici nu mai respecta Sfanta Scriptura,ce zice in VT.Dracii ii inseala sa faca asa.
La legea iudaica zice ca pe strainul care vine pe langa tine,sa nu il prigonesti. "9. Pe străin să nu-l obijduiești, nici să nu-l strâmtorezi, căci voi știți cum e sufletul pribeagului, că și voi ați fost pribegi în țara Egiptului. " (Iesirea,sau cartea a doua a lui Moise,capitolul 23). "9.Când veți secera holdele voastre în pământul vostru, să nu seceri tot până la fir în ogorul tău și ceea ce rămâne după secerișul tău să nu aduni; 10.Și în via ta să nu culegi strugurii rămași, nici boabele ce cad în via ta să nu le aduni; lasă-le pe acestea săracului și străinului, că Eu sunt Domnul Dumnezeul tău." (Leviticul,sau cartea a treia a lui Moise,capitolul 19). (dealtfel nici nu stiu daca iudaismul a zis vreodata sa faci acestea,se pare ca mai degraba iudaismul zice sa ucizi pe pacatosi cu pietre,care se pare e insuflata de draci,de vreme ce Dumnezeu Iisus Hristos opreste asa ceva,iar nu porunci precum acestea,care indeamna la comportarea crestineasca fata de straini,care se pare sunt insuflate de Sfanta Treime,in legea veche).
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 13.08.2011 at 23:42:17. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Last edited by ioanna; 13.08.2011 at 23:55:43. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Angajam agent vanzari - in publicitate | phelicia | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 16.11.2012 22:55:04 |
Vrajitoarele de la mica publicitate | Verum | Vrajitoria | 34 | 01.08.2012 14:18:40 |
Traian Dorz - Memorialul Durerii - TVR Cultural | penticostalul | Secte si culte | 14 | 02.04.2012 23:37:27 |
cu ce se ocupa un centru cultural-social? | o copila | Generalitati | 2 | 12.08.2010 08:37:13 |
Dan Puriv la TVR Cultural | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 02.02.2009 20:07:23 |
|