View Single Post
Vechi 14.08.2011, 05:17:14
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
pune mana si citeste, eu nu fac catehizare. Dar spui ca Dumnezeu harazeste, pune mana si vezi cu cine i-a spus Dumnezeu sa se insoare. Si care este semnificatia.
.
nu te grabi cu concluziile ... au mai facut.o si altii la alte versete si erau paraleli cu ele ... asadar esti invitata meA sa le aduci IN DIRECT sa le discutam ... daca nu faci asta , atunci lasa concluzia ta ca nu are nici un sens
multa iubire

Citat:
In mod normal nu m-as obosi sa raspund pt ca e clar ca ai dezvoltat idei obsesive paralele cu invatatura ortodoxa (de care nu ai habar).
.
desigur ... m'ai nimerit ... o adevarata clarvazatoare
DEMONSTREAZA ca nu am
multa iubire

Citat:
Dar cum insisti cu aceleasi idei pe alt topic, ma gandesc ca ar trebui totrusi sa fac o analogie pt a intelege cat de gresita e conceptia despre Sf. taine.
.
interesant ca ai pus concluzia inainte de demonstratie ... asta spune multe despre gindirea ta MULTA IUBIRE

Citat:
Casatoria crestina este oglinda relatiei dintre Hristos si Biserica (nu mai dau citate). Sa presupunem ca tu, te unesti cu Hristos prin Sfanta Impartasanie (analogie cu un "singur trup" al mirilor). Sa deduc de aici ca tu nu mai pacatuiesti niciodata pt ca te-ai unit cu Hristos, impartasindu-te? Sau nu este lucratoare taina? Sau cum?
.
gresita COMPARATIA .... incearca alta ....
multa iubire

Citat:
In mod similar, sotii sunt un singur trup indiferent de credinta/vrednicia lor (pt ca acest concept a aparut cu mult inainte de Taina Cununiei crestine.. apare in VT, te rog mai pune mana si citeste!). Unirea intr-un trup si Taina Cununiei sunt lucruri separate.
.
adica Adam si Eva care erau un singur trup NU AVEAU TAINA CUNUNIEI ? sa ii spui LUI DUMNEZEU ca nu a facut bine ce a facut cind EL a binecuvintat unirea lor .... morrrr de rasssss .... intr.adevar mai trebuie sa citesc SI PENTRU TINE ... as face/o dar nu te ajuta
multa iubire

Citat:
Deci sotii sunt incercati de ispite chiar daca sunt crestini cununati religios si aceasta nu invalideaza Taina Cununiei. Asa cum si tu pacatuiesti (cu vorba) chiar daca te-ai unit cu Hristos (presupun ca te impartasesti).
.
se pare ca nu pricepi taina cununiei .... asadar ai mai sus niste explicatii
m/am unit cu hristos prin impartasire , DAR NU SUNT UN TRUP CU EL ... vezi un pic DIFERENTELE ?
multa iubire

Citat:
PS. Ce-i dai inainte cu dorirea altui barbat/femei? Eu nu-mi amintesc, oricat as scotoci in memorie, sa-mi fi dorit alt barbat in afara de sotul meu. In nici un fel. Ba chiar mi se pare, cu exceptii mici, neglijabbile, ca barbatii sunt un soi enervant,, nicidecum ceva de "dorit" sau ispite etc.... Si sunt convinsa ca multe femei gandesc la fel.
Nevoile femeilor difera RADICAL de cele ale barbatilor. Ele cauta in principal siguranta, confortul, binele copiilor etc... de aceea cred ca sunt destule care nu-s cu gandul la barbati (straini sau nu!).
Aoci sunt doar proiectii ale fantasmelor cu care te lupti tu.
EXEMPLUL CU TINE MA LASA RECE .... poti fi nesincera si nu am cum sa verific , nu iti cunosc gindurile , etc etc etc .... si eu sunt un sfint , stiai ???/ha ha ha
lasa.ma cu nevoile femeilor ca nu vreau sa intram in amanunte sa iti arat ce nevoi au ele .... stai linistita ca nu e subiectul asta ....ca ti s/ar urca parul in cap .... stiu , tu esti o sfinta si la tine nu se aplica ..... morrrrr de rassssss
din nou ti/ai aplicat bine clarviziunea ... mai nimerit .... mai incearca ... ha ha ha
multa iubire

Last edited by the_Listener; 14.08.2011 at 05:20:14.
Reply With Quote