View Single Post
Vechi 15.08.2011, 20:01:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Ca de obicei, dl. AlinB are o excelenta dispozitie polemica. :) Invit din nou, pe oricine a intrat aici, sa citeasca cu atentie ce am scris: e vorba de perceptii viciate, de "malentendu", de mituri care nu doar subliniaza diferentele normale si previzibile de doctrina si practica, ci introduc elemente de subiectivism dusmanos, un soi de paraziti atatatori la ignorare fatisa, dispret si chiar ura, peste nivelul normal al psihologiei granitelor confesionale.
Ceva gen: "catolicii se inchina papei si zic ca Maica Domnului e al doilea mesia; penticostalii il cheama pe Ala cand se roaga; ortodocsii sunt primitivi si balcanici, etc.". Ce nu e clar?
Tocmai ca discursul nu a inceput prin "ceva gen" ci doua observatii extrem de.. punctuale si care erau zic eu, in sfera obiectivului, deci meritau dezbatatute.

Daca scopul topicului trebuia sa fie unul mai vag si lipsit de obiect concret atunci
1. exemplele respective se putea sari
2. topicul isi pierdea orice obiectivism

Adica "Mie mi se pare ca unora li se pare ca inteleg aiurea pe ceilalti. Asa..in general".
Wow, ce subiect tare.

Citat:
inclusiv pe d-l AlinB, cu tot acidul sulfuric fumans al stilului sau, indreptat acum full speed asupra umilei mele persoane. Si nu o spun in zeflemea! Ma gandesc ca nu are, poate, rost sa se concentreze cineva asupra persoanei mele si convingerilor sale, inclusiv in thread-ul de fata. Marea mea dragoste este obiectivitatea si/sau intelegerea. Pe mine asta ma intereseaza.
Daca n-ati observat, nu era indreptat asupra persoanei tale, nu e cazul sa victimizezi.
Reciteste..
Reply With Quote