Citat:
În prealabil postat de I.Calin
Îmi cer scuze fiindcă nu m-am făcut înțeles.
!
|
eu zic sa iti ceri scuze ca nu ai inteles

multa iubire
Citat:
În prealabil postat de I.Calin
Așadar, PREDISPOZÍȚIE, predispoziții, s. f. 1. Înclinare, dispoziție înnăscută pentru ceva, constituind premisa favorabilă pentru dezvoltarea talentului; înclinație, aplecare. (Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a, Academia Română, Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan”, Editura Univers Enciclopedic, 1998). Deci, cum rămâne cu predispoziția învățată?
Temperamentul e înnăscut, caracterul se formează. Chiar dacă, prin firea ta, ești înclinat spre agresivitate, nu ai nici o scuză dacă nu ți-ai autoeducat “înclinațiile”
Deci, avem sau nu predispoziții / înclinații dinainte sau suntem “puri” la naștere? (Confuzie sau contradicție logică?)
!
|
interesanta tehnica cu dex-ul ... o cunosc caci am folosit-o si eu

asadar sa continuam pe linia asta
ÎNNĂSCÚT, -Ă, înnăscuți, -te, adj. Care aparține cuiva
din naștere, cu care se naște cineva; congenital, nativ
ca sa se nasca cineva trebuie sa fie CONCEPUT
CONCÉPE, concép, vb. III.
I. Tranz.
1. A imagina,
a proiecta,
a gândi ceva nou.
2. A-și face o idee despre ceva; a pricepe, a înțelege. ◊ Loc. adv.
De neconceput = de neînțeles, de neimaginat; imposibil.
3. A exprima în anumiți termeni, a formula într-un anumit fel
asadar pe linga actul in sine , pe care il stim cu totii , mai e unu SUBTIL pe care tu si multi de aici nu il luati in in calcul .... viitorul copil sta in burtica mamei 9 luni in general SI E SUPUS imaginatiei , gindurilor proiectilor etc ale mamei si chiar ale tatalui cind a fost conceput .... asadar acel produs de conceptie are predispoziitile MAMEI . TATALUI SI ANTURAJULUI .... intelegi ? asadar acel temperament este DETERMINAT de parinti inca inainte de nastere ... SI SUNT RESPONSABILI DE EL .....
copilul e pur la nastere CA SI SUFLET .cu inclinatiile PARINTILOR CA SI RATIUNE ... fa diferente ... daca nu ai inteles spune si te lamuresc , dar nu scrie mult prost si fara rost ca asa nu se va mai intelege nimic,,, ia-o incet ca sa lamurim lucrurile

multa iubire
daca parintii se schimba , copilul se poate schimba ?
multa iubire
dupa ce rezolvam ce e mai sus CONTINUAM si cu restul postarii tale .... ca altfel nu se va intelege nimic

multa iubire