Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.08.2011, 15:41:37
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Îmi cer scuze fiindcă nu m-am făcut înțeles.
!
eu zic sa iti ceri scuze ca nu ai inteles
multa iubire
Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Așadar, PREDISPOZÍȚIE, predispoziții, s. f. 1. Înclinare, dispoziție înnăscută pentru ceva, constituind premisa favorabilă pentru dezvoltarea talentului; înclinație, aplecare. (Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a, Academia Română, Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan”, Editura Univers Enciclopedic, 1998). Deci, cum rămâne cu predispoziția învățată?
Temperamentul e înnăscut, caracterul se formează. Chiar dacă, prin firea ta, ești înclinat spre agresivitate, nu ai nici o scuză dacă nu ți-ai autoeducat “înclinațiile”
Deci, avem sau nu predispoziții / înclinații dinainte sau suntem “puri” la naștere? (Confuzie sau contradicție logică?)
!
interesanta tehnica cu dex-ul ... o cunosc caci am folosit-o si eu asadar sa continuam pe linia asta
ÎNNĂSCÚT, -Ă, înnăscuți, -te, adj. Care aparține cuiva din naștere, cu care se naște cineva; congenital, nativ
ca sa se nasca cineva trebuie sa fie CONCEPUT
CONCÉPE, concép, vb. III. I. Tranz. 1. A imagina, a proiecta, a gândi ceva nou. 2. A-și face o idee despre ceva; a pricepe, a înțelege. ◊ Loc. adv. De neconceput = de neînțeles, de neimaginat; imposibil. 3. A exprima în anumiți termeni, a formula într-un anumit fel

asadar pe linga actul in sine , pe care il stim cu totii , mai e unu SUBTIL pe care tu si multi de aici nu il luati in in calcul .... viitorul copil sta in burtica mamei 9 luni in general SI E SUPUS imaginatiei , gindurilor proiectilor etc ale mamei si chiar ale tatalui cind a fost conceput .... asadar acel produs de conceptie are predispoziitile MAMEI . TATALUI SI ANTURAJULUI .... intelegi ? asadar acel temperament este DETERMINAT de parinti inca inainte de nastere ... SI SUNT RESPONSABILI DE EL .....
copilul e pur la nastere CA SI SUFLET .cu inclinatiile PARINTILOR CA SI RATIUNE ... fa diferente ... daca nu ai inteles spune si te lamuresc , dar nu scrie mult prost si fara rost ca asa nu se va mai intelege nimic,,, ia-o incet ca sa lamurim lucrurile
multa iubire
daca parintii se schimba , copilul se poate schimba ?
multa iubire
dupa ce rezolvam ce e mai sus CONTINUAM si cu restul postarii tale .... ca altfel nu se va intelege nimic
multa iubire
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cu ce fel de om v-ati casatori? aradeanu Generalitati 179 21.07.2014 18:22:04
Cine da lui isi da, cine face lui isi face spre_rasarit Generalitati 0 11.10.2011 14:18:21
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 19:31:25
cine ma ajuta? Hartford Muzica Bisericeasca 4 30.09.2010 05:03:37
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 22:36:05