Citat:
În prealabil postat de DragosP
Ești cumva rudă cu Melissa?
Mă refer la adepții noului ierusalim.
Dar gata, din punctul meu de vedere am încheiat offtopicul.
Îți urez să ne lumineze Dumnezeu.
|
Nu sunt rudă cu Melissa... și nu știu de ce întrebi așa fără noimă... dacă sunt rudă... sau te gândești că e soră cu mine sau vară sau ce? Nu știu nicio Melissa... parcă e cineva pe forum cu numele sau nickul ăsta. Și dacă aș fi... ce vrei să spui cu asta că ești prea insinuant crezând că așa spui mai multe... mai multe ce? Bârfe? Ce insinuezi mereu?
Păi și eu mă refer la ei când spun că ei țin Ceasul Domnului... căci acela e „Ceasul Meu” care a venit și vine... deci ei au dreptate... iar că i-a osândit BOR pe nedrept... păi a făcut-o așa cum au osândit-o judecătorii pe Susana în VT... dar a fost și pe vremea aia un Daniel care să-l îndrepte pe Israel ca să nu verse sânge nevinovat... Și BOR l-o fi auzit însfârșit pe Irineu Pop și iată că l-a pus ierarh mare, și prin asta Domnul s-a Împăcat cu ei. Deci osândirea rămâne la capitolul „trecutul războiului rece”.
Păi nu-l poți încheia singur ci uite acuma l-am încheiat împreună...
Așa că să ne întoarcem la numele preasfintei Maria; Vine de la Măreția sfintei Treimi, e tălmăcirea Măreției Domnului... promisiunea făcută primului om, înaintea lui Adam și Eva.