Citat:
În prealabil postat de the_Listener
si acum sa vedem concluzia
13. Deci a venit Iisus și a luat pâinea și le-a dat lor, și de asemenea și peștele.
in acest verset avem si concluzia
IISUS , DESI I/A CHEMAT SA PRINZEASCA , el a luat pestele si painea si le/a dat/o lor CU MINA LUI ..... asadar PESTII BINECUVINTATI DIN MINA LUI nu vor fi niciodata egali cu ce mincati voi , deciT daca PREOTUL ORTODOX ( CHIPUL LUI IISUS ) VA FACE ACEST LUCRU... asadar nu va amagiti ca voi ascultati SFINTA SCRIPTURA cind mincati peste de capul vostru CA NU O FACETI ..... 
multa iubire
..
|
Dupa ce am citit vreo 12 pagini de "demonstratie" gasesc magistrala concluzie de mai sus.
Deci daca vreau sa mananc peste, sa chem preotul sa-l binecuvanteze si sa mi-l dea din mana lui ca altfel nu e bine sa mananc de capul meu!
Auzi, da paine e voie?
Ca Iisus Hristos a dat Paine si peste, nu doar peste. Cum s-a ajuns la discriminarea grosolana, as putea spun, de mai sus?
Demonstratia e buna, dar daca painea si pestele sunt impreuna, nu putem sa operam noi trunchieri arbitrare, nu?
Deci.. Nici paine nu putem manca de capul nostru.
The Listener, as aprecia sa ne spui ce dieta urmezi, ca sa stiu cum ai ajuns la astfel de postari. Eu cred ca este o legatura intre claritatea logicii si calitatea hranei.
E din ce in ce mai clar!