View Single Post
Vechi 21.08.2011, 19:10:06
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaisepo Vezi mesajul
Care sunt faptele crestine?
-postul
-rugaciunea
-milostenia si sa dea de pomana
-mersul la biserica
-spovedit + impartasit

Ce fapte trebuie sa faca o familie crestina?
-sa dea de pomana
-sa mearga la biserica
-sa se roage(de ex. inainte de masa)

Mai spuneti si voi alte fapte crestine si faptele unei familii crestine. Sau puteti sa si detaliati ce inseamna cu adevarat fiecare fapta, etc.(de exemplu la rugaciune este rugaciunea de dimineata, de seara, de la masa, inainte de calatorie, etc.)Sau, eu ca tanar crestin ce fapte trebuie sa fac eu si familia mea, ca sa fim intru cele placute lui Dumnezeu?
Unul dintre cele mai grele lucruri.Sa-i iubesti pe cei care te dispretuiesc sau te urasc ,,căci dacă iubiți pe cei ce vă iubesc, ce răsplată veți avea?". O sa ai, sau deja ai, ocazia sa faci asta.Vei vedea ca lumea urăște asta dar sa stii ca pe EL l-a urât inaintea ta (Ioan 15:18-19). Mai sunt scrise si alte aspecte,in continuare, dupa versetul 19.Daca le vei citi nu vei avea nici un fel de dubii de ce se intimpla asa.Fa frate tot ce ai spus,,încât să vadă faptele voastre cele bune și să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5:16).Sa nu fii trist frate cand vei fi batjocorit.,,Bucurați-vă și vă veseliți, că plata voastră multă este în ceruri" (Matei 5:12).
Reply With Quote