![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Care sunt faptele crestine?
-postul -rugaciunea -milostenia si sa dea de pomana -mersul la biserica -spovedit + impartasit Ce fapte trebuie sa faca o familie crestina? -sa dea de pomana -sa mearga la biserica -sa se roage(de ex. inainte de masa) Mai spuneti si voi alte fapte crestine si faptele unei familii crestine. Sau puteti sa si detaliati ce inseamna cu adevarat fiecare fapta, etc.(de exemplu la rugaciune este rugaciunea de dimineata, de seara, de la masa, inainte de calatorie, etc.) Sau, eu ca tanar crestin ce fapte trebuie sa fac eu si familia mea, ca sa fim intru cele placute lui Dumnezeu? |
|
|||
|
|||
![]()
Imi poti spune de ce ii plac la Dumnezeu cele doua de mai sus?
|
|
|||
|
|||
![]()
Io as zice ca-i plac la popa, mai ales partea cu mersul la biserica .
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Toate faptele bune au efect asupra sufletului nostru numai dacă sunt săvârșite în stare de grație. De aceea, cea mai mare faptă bună este de a păstra curăția noastră. Dacă, din slăbiciune și prin lucrarea celui rău am căzut, să alergăm la Doctorul sufletelor și a tot trupul și să-i cerem iertare înainte de orice, că El ne-a spus: "fără Mine nu puteți face nimic !". De aceea, oricâte fapte bune ar face omul, atâta timp cât el este rupt de Cristos nu-i sunt de folos. Scris este: "Jertfa pentru Dumnezeu este sufletul zdrobit, iar inima căită și smerită el n-o disprețuiește" (Psalmul 50).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Doamne ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca mergm la biserica numai pt, a impresiona pe cineva,sau pt a arata altora cit de credinciosi suntem, aem o problema legata de aspectul spiritual al vietii noastre. Profetul Zaharia spunea ; "cand postiti ... oare pt. Mine a-ti postit voi ? s-au cind mancati si beti nu sunteti voi cei care mancati si beti?" cap.7,5-6. Mergem la biserica pt. noi insine, postim pt noi...
|
|
|||
|
|||
![]()
si de ce nu faceti domle asta?bine ca ii condamnati..
|
|
|||
|
|||
![]()
da voi sunteti crestinii ..... mele
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scene mai putin placute din VT. | Templier Knight | Din Vechiul Testament | 6 | 11.07.2012 16:38:59 |
Credinta si faptele bune | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 63 | 07.05.2012 19:51:40 |
Faptele bune | danyel | Pocainta | 23 | 26.03.2011 09:45:46 |
Cele mai sarace tari din Europa sunt cele crestine(ortodoxe) | cocacoc | Generalitati | 70 | 15.10.2010 12:10:26 |
Faptele Apostolilor, cap. 10 | Floar3 | Din Noul Testament | 3 | 12.11.2009 16:57:45 |
|