View Single Post
Vechi 22.08.2011, 02:05:14
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Adriana, mesajele, cat timp nu sunt pe MP, vor fi citite de toti care acceseaz acest topic.
In ceea ce priveste combaterea: cat timp parerea ta difera de Catehism, de Sfintii Parinti, nu este ortodoxa. Iti dau un singur exemplu: femeile-preoti, despre care tot pledezi de catava vreme. Nu este o idee ortodoxa. Si multe altele. Dar ti s-a mai spus aces lucru; nu e o noutate.

Dealtfel nu esti prima, care mergi la catolici. Mai avem un caz chiar aici pe forum, care cu timpul a ramas de tot la ei. Dar Dumnezeu ne-a dat Liberul Arbitru; faca, deci, fiecare ce vrea!
Miha draga,
Am si eu o intrebare: iti face placere sa fii rautacioasa sau este involuntar? Destinatarul mesajului vroia sa stie ce confesiune am, ii explic, iar tu vii sa-mi spui ca nu are sens sa repet de parca tie ti-ar fi fost adresat si ma repetam.

Cat despre ortodoxie, nu poti pune nici tu si nici sfintii monopol pe ea. Iar sfintii nu sunt parinti pentru ca Parinte imi este doar cel Ceresc si cel trupesc cu care a colaborat sa ma aduca pe lume. Nici un sfant nu poate sa imi fie parinte. Poate sa imi fie frate. Si repet, nu poate nimeni pune monopol pe marirea care se aduce lui Dumnezeu tocmai pentru ca ii apartine numai destinatarului, Dumnezeu. Femeile preot exista fie ca vrei, fie ca nu, iar credinta lor este cat se poate de ortodoxa. Si la fel si credinta catolicilor. Ca-ti place, ca nu-ti place.