Citat:
În prealabil postat de stelian26
draga pretene,cam sameni a fariseu la cum vb,in loc sa dai argumente pe care niki tu nu le crezi dar vrei sa pari important in legatura cu ceea ce crezi tu despre penticostali si despre alte culte religioasa,ar fi mai bine sa studiezi mai atent CUVANTUL DOMNULUI,cat despre CREZ este exact ca si TATAL NOSTRU,daca nu faci ceea ce spui nu te amagi de unul singur,ca-ti duci singur sufletul la pierzare,si gandeste-te bine si ai sa vezi ca am dreptate,trupul e templul sufletului,ca sa sfintesti sufletul trebuie sa-ti curatesti trupul si tot ce apartine de el,nu mai fi atat de ingafat si rau la inima,alunga gandurile rele despre alti din inima ta,iubeste-ti aaproapele,chiar tu ai mentionata asta,se refera la toti din jurul tau indiferent de religie crez sau culoare,scoate-ti barna din ochi si pe urma paiu din ochiul fratelui tau,orice cult secta religie chiar orice biserica,ne invata aceste lucruri,durere mare ca te lasi pierdut pe o cale pe care niki tu nu o intelegi,DOMNU SA TE BINECUVANTEZE
|
Draga prietene, daca te referi la prozelitism ce argumente ar trebui sa dau, nu e evident ca pana acum 100 de ani nu exista cultul penticostal si deci nici la noi nu era vreun roman in acest cult?
In rest sunt conceptiiel tale, de ce crezi ca ar trebui sa credem si noi ortodocsii ca si tine, ca si cultul penticostal e la fel cu ortodoxia. Niciun ortodox nu va spune asta, cel putin in randul preotilor sau duhovnicilor nu prea am auzit vreodata.
In privinta arguementelor, daca te referi la cultul penticostal (nu stiu ce cult esti pentru ca nu ai scris si fiecare trebuie sa-si declare cultul sau macar ca nu e ortodox), am dat citatele in mesajele precedente, pot fi gasite cu usurinta pe net, eu le-am gasit pe site-uri neoprotestante (ma refer la istoria cultului si al parerile celor de atunci despre acest cult).