Citat:
În prealabil postat de DragosP
Doar o vorbă îți mai spun: RĂTĂCIRE!
|
Și speriați, forumiștii, de balaur, sigur o să rămână cu doar cu asta:
cu o singură vorbă, aia pe care ai spus-o tu: RĂTĂCIRE!
Dar de cine ascultau toți proorocii Vechiului Testament? De Dumnezeu sau de „Sfântul Sinod”?
Voi nu știați că e viceversa? Sfântul Sinod are datoria de a asculta de Dumnezeu și de Sfântul Sinod iar credincioșii de rând doar de Dumnezeu și de preotul lor... Nu există datoria asta ierarhică pentru credincioși ci doar preoții au datoria de a asculta de maimarele și duhovnicul lor, răspunzând ei pentru faptele lor înaintea Sinoadelor...
Dar cine e mai mare, Dumnezeu sau duhovnicul vostru? Toată lumea știe că Dumnezeu deși toți se străduie să te facă să asculți mai mult de duhovnic și mai puțin de ÎNSUȘI DUMNEZEU!
Nu vi se pare ciudat?
Din ce vine asta? Nu din frica de bani și de M
amona?
Deci mergeți de învățați ce înseamnă „milă și nu jertfă voiesc căci n-am venit să chem la pocăință pe cei drepți ci pe cei păcătoși”, să prind în mreje pe fiii nimănui... dar voi iată ziceți că ascultați cu toții de sfântul sinod... păi de duhovnic ar fi trebuit să ascultați... dar voi direct de sefi. Concluzia e că vă place pila și mita, căci altfel n-am cum să-mi explic.
Dar cine e duhovnicul Meu? Cine sunt Mama și frații Mei? E clar ați căzut din lac în puț și strigați de acolo de pe fundul uscat al fântânii că cică eu sunt rătăcit.
Și apă cine o să vă mai dea vouă dacă vine spânul și pune capac pe fântână? Nici ploaia nu va
mai ajunge la voi.