Citat:
În prealabil postat de catalin2
Draga prietene, daca te referi la prozelitism ce argumente ar trebui sa dau, nu e evident ca pana acum 100 de ani nu exista cultul penticostal si deci nici la noi nu era vreun roman in acest cult?
In rest sunt conceptiiel tale, de ce crezi ca ar trebui sa credem si noi ortodocsii ca si tine, ca si cultul penticostal e la fel cu ortodoxia. Niciun ortodox nu va spune asta, cel putin in randul preotilor sau duhovnicilor nu prea am auzit vreodata.
In privinta arguementelor, daca te referi la cultul penticostal (nu stiu ce cult esti pentru ca nu ai scris si fiecare trebuie sa-si declare cultul sau macar ca nu e ortodox), am dat citatele in mesajele precedente, pot fi gasite cu usurinta pe net, eu le-am gasit pe site-uri neoprotestante (ma refer la istoria cultului si al parerile celor de atunci despre acest cult).
|
sant penticostal,dar fi in pacea DOMNULUI ISUS nu am venit pe acest forum sa fac propaganda sa jignesc sau sa vorbesc despre istorie,daca stam si ne ingrijoram pt trecut si viitor cu ce santem mai in castig ca un ateu?te inteleg ca ai ceva impotriva protestantiilor si eu am avut,am si luptat impotriva lor i-am urat mai mult ca tine,dar cu cat ura crestea se intrezarea o dragoste imensa pt ADEVAR,un adevar pe care nu l-am descoperit niciodata intr-o BO,sa-ti spun o marturisire a unui preot ortodocs cand in conversatia mai amanuntita despre credinta si religie mi-a spus ca pt el preotia e un servici ca oricare altul,explicami tu dar cum suna aceasta afirmatie?......si inca ceva:ce parere ai despre preotii care s-au botezat la protestanti?