Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.08.2011, 16:39:49
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Dar cel mai bine e sa nu continuam discutia, e fara rost, nu te intereseaza decat parerea ta orice as scrie eu, nu adevarul.
Orice ai scrie tu, nu adevarul, NU ma intereseaza, intr-adevar.
Si, frate Catalin, sunt pe deplin (dar asa... pe de-a-ntregul deplin) in asentimentul tau: cel mai bine e sa NU continuam discutia.

Multe binecuvantari.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 16:48:23
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Implicit

As spune ca fara sa vrea arata cat de posedat e sau cat e de indoctrinat. Pe el nu il intereseaza ce scriem noi el deja a fost posedat sau indoctrinat in asemenea hal ca nu mai poate sa asculte si parerea sau ideiile altora. Nasol Sa ne rugam pentru el !
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 16:55:37
Banned

Implicit

Frate Neaguu, te iubesc dar spre binele tau, la o postare asemanatoare cu cea de mai sus, voi da report la admin.
Incearca sa "ataci" ideile mele. Poti chiar sa ma iei in balon cand ai chef si iti da mana.
Dar a ma numi "posedat" e o jignire inacceptabila.
Incearca, te rog, sa te abtii!

Dar sa te rogi pentru mine accept cu bucurie si multumiri
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 17:04:38
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Implicit

Domnule si eu vroiam sa te propun banarii! Uita-te ce ai scris mai-nainte si vezi cine a jignit primul! Apoi asta e parerea bisericii ortodoxe despre voi! Ba ideea merge si mai departe si se spune ca chiar unii ortodocsi sunt posedati de duhuri rele! De exemplu cei care fumeaza sunt stapaniti de un duh rau!
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 17:09:17
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Orice ai scrie tu, nu adevarul, NU ma intereseaza, intr-adevar.
Si, frate Catalin, sunt pe deplin (dar asa... pe de-a-ntregul deplin) in asentimentul tau: cel mai bine e sa NU continuam discutia.

Multe binecuvantari.
Vrei sa spui adevarul tau, pentru ca fiind penticostal adevarul care il sustii tu e diferit de cel din ortodoxie. Dar vezi ca nici pe noi nu ne intereseaza adevarul tau sau pe cel penticostal. Fiind un forum ortodox noi scriem doar despre adevarul ortodox (pleonasm de fapt) si despre cultul penticostal sau alte culte din perspectiva ortodoxa. Poate cineva sa spuna ca al lui cult e cel mai tare si mare din cate exista in lume, nu are importanta ce crede el despre cultul lui, il poate lauda pe un forum de profil de exemplu.
Intelegi acum ce ti-am tot repetat in aproape fiecare mesaj? Aici povestim despre cultul penticostal din perspectiva ortodoxa, nu din perspectiva penticostala, pentru ca fiecare isi lauda cultul. Noi stim ca ortodocsii spun adevarul despre penticostali, nu ceea ce cred penticostalii despre cultul lor.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 17:32:52
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
Uita-te ce ai scris mai-nainte si vezi cine a jignit primul! Apoi asta e parerea bisericii ortodoxe despre voi! Ba ideea merge si mai departe si se spune ca chiar unii ortodocsi sunt posedati de duhuri rele! De exemplu cei care fumeaza sunt stapaniti de un duh rau!
Prietene Neaguu, (hai ca te-am iertat ca vad ca ai intors-o ca la Ploiesti), ai afirmat intr-o postare anterioara ca eu atac ortodoxia. Acum zici ca am jignit.

Poti sa selectezi si sa-mi arati si mie unde am atacat ortodoxia si unde am jignit?
Am observat ca imi cunosti toata istoria: de cate ori am intrat pe forum de cate ori am iesit...Ai voie sa selectezi chiar si din existentele mele anterioare...

Sunt tare curios de fel. Raman dator. Hai, fa o incercare!

Last edited by penticostalul; 22.08.2011 at 17:49:33.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 17:34:04
Banned

Implicit

Citat:
Noi stim ca ortodocsii spun adevarul despre penticostali, nu ceea ce cred penticostalii despre cultul lor.
Asta e tare...

Dar eu te-am mai rugat sa nu mai vorbesti decat in nume propriu iar tu m-ai rugat sa incetam discutia.
Nu ai vrea sa ne ascultam reciproc rugamintile?
Eu, da.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 17:35:17
Banned

Implicit Haideti sa incercam o revenire la topic!

Ideea pe care eu o avansam era ca a sfatui un penticostal sa treaca la ortodoxie este un lucru bun in cazul in care penticostalul traieste o viata imorala, nu se roaga, nu citeste Biblia si practic, e doar un penticostal cu numele.
Dar in realitate este un necrestin.

Dar a atrage la BO un penticostal care il iubeste pe Hristos, isi iubeste semenii si traieste Scriptura, este un furt de oi.

Asta e parerea mea.
Pe care o sustin, o promovez si ... cu ea defilez.
E ceva incorect aici?
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 17:38:14
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Ideea pe care eu o avansam era ca a sfatui un penticostal sa treaca la ortodoxie este un lucru bun in cazul in care penticostalul traieste o viata imorala, nu se roaga, nu citeste Biblia si practic, e doar un penticostal cu numele.
Dar in realitate este un necrestin.

Dar a atrage la BO un penticostal care il iubeste pe Hristos, isi iubeste semenii si traieste Scriptura, este un furt de oi.

Asta e parerea mea.
Pe care o sustin, o promovez si ... cu ea defilez.
E ceva incorect aici?
Da. Nu este "furt de oi", ci o utopie.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 18:08:41
stelian26 stelian26 is offline
Member

Data înregistrării: 20.08.2011
Implicit

Citat:
Draga prietene, daca te referi la prozelitism ce argumente ar trebui sa dau, nu e evident ca pana acum 100 de ani nu exista cultul penticostal si deci nici la noi nu era vreun roman in acest cult?
In rest sunt conceptiiel tale, de ce crezi ca ar trebui sa credem si noi ortodocsii ca si tine, ca si cultul penticostal e la fel cu ortodoxia. Niciun ortodox nu va spune asta, cel putin in randul preotilor sau duhovnicilor nu prea am auzit vreodata.
In privinta arguementelor, daca te referi la cultul penticostal (nu stiu ce cult esti pentru ca nu ai scris si fiecare trebuie sa-si declare cultul sau macar ca nu e ortodox), am dat citatele in mesajele precedente, pot fi gasite cu usurinta pe net, eu le-am gasit pe site-uri neoprotestante (ma refer la istoria cultului si al parerile celor de atunci despre acest cult).
sant penticostal,dar fi in pacea DOMNULUI ISUS nu am venit pe acest forum sa fac propaganda sa jignesc sau sa vorbesc despre istorie,daca stam si ne ingrijoram pt trecut si viitor cu ce santem mai in castig ca un ateu?te inteleg ca ai ceva impotriva protestantiilor si eu am avut,am si luptat impotriva lor i-am urat mai mult ca tine,dar cu cat ura crestea se intrezarea o dragoste imensa pt ADEVAR,un adevar pe care nu l-am descoperit niciodata intr-o BO,sa-ti spun o marturisire a unui preot ortodocs cand in conversatia mai amanuntita despre credinta si religie mi-a spus ca pt el preotia e un servici ca oricare altul,explicami tu dar cum suna aceasta afirmatie?......si inca ceva:ce parere ai despre preotii care s-au botezat la protestanti?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie ioanna Morala Crestina 76 14.06.2015 08:40:05
Mic predicator penticostal!! Templier Knight Secte si culte 35 20.12.2011 20:26:24
Sfatui-ti-ma, va rog! smal27 Generalitati 46 24.10.2011 21:33:30
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? elom Secte si culte 353 26.08.2011 13:18:45