View Single Post
Vechi 22.08.2011, 21:23:33
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stelian26 Vezi mesajul
sant penticostal,dar fi in pacea DOMNULUI ISUS nu am venit pe acest forum sa fac propaganda sa jignesc sau sa vorbesc despre istorie,daca stam si ne ingrijoram pt trecut si viitor cu ce santem mai in castig ca un ateu?te inteleg ca ai ceva impotriva protestantiilor si eu am avut,am si luptat impotriva lor i-am urat mai mult ca tine,dar cu cat ura crestea se intrezarea o dragoste imensa pt ADEVAR,un adevar pe care nu l-am descoperit niciodata intr-o BO,sa-ti spun o marturisire a unui preot ortodocs cand in conversatia mai amanuntita despre credinta si religie mi-a spus ca pt el preotia e un servici ca oricare altul,explicami tu dar cum suna aceasta afirmatie?......si inca ceva:ce parere ai despre preotii care s-au botezat la protestanti?
Stii cum se spune, ca daca urasti ceva ajungi ca ceea ce urasti, nu trebuie sa uram pe nimeni, mai ales om dupa chipul lui Dumnezeu. Aceasta e si diferenta, in niciun caz nu urasc pe vreun penticostal sau cineva de alta credinta, dimpotriva, din dragoste fata de adevar si mai ales fata de alti oamnei din alte culte le spun sau le spunem adevarul, ca exista doar Biserica Ortodoxa. Observi ca am spus ca doar spun adevarul, nu sa conving in mii de discutii sau sa oblig pe cineva. Pentru ca vrem ca toti sa se mantuiasca, asa cum spune Mantuitorul, si ne pare rau ca unii nu au nici macar sansa sa afle adevarul.

In BO preotii sunt doar slujitori, unii sunt nevrednici, asta nu afecteaza Biserica. Daca nu-mi place un preot ma pot duce la altul, doar n-o sa-l aleg tocmai pe acela care mie nu-mi place din cei cateva mii de preoti. Un preot nu este un sfant, e un om ca noi toti.
Preotii care s-au botezat la protestanti (eu nu am auzit de asemenea cazuri), sunt fosti credinciosi care au parasit BO, nu am ce parere sa am in plus.
Reply With Quote