22.08.2011, 22:49:52
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 14.06.2008
|
|
Citat:
În prealabil postat de penticostalul
Vad ca ai completat la postarea ta. Iti voi raspunde:
Fiule, esti departe rau de ceea ce este biserica, de sarcinile si responsabilitatile ei. Da rau de tot, nu asa. La sute de kilometri departare.
Pai mai Neaguule, exact asta e ceea ce trebuie sa faca orice biserica: sa se ocupe de toti nelegiuitii: de hoti, de curvari, de excroci, de batausi si betivi.
Biserica e un spital mai Neaguule.
Si nu cei sanatosi au trebuinta de doftor ci cei bolnavi. Stii cine a spus asta?
Biserica ii ia in bratele ei pe nelegiuitii de mai sus, ii inconjoara cu dragoste si ii invata neprihanirea. Iar ei, apropiindu-se de Hristos si de biserica Sa sunt tranformati, spalati si albiti.
Nu e nimic jignitor in afirmatia mea.
|
Nu am completat nimic draga. Apoi si eu iti dau voie sa convertesti toti porci din Romania. In afara ca spui ca biserica face o nelegiuire daca ar converti un penticostal! Pe de alta parte faci pe naivul dar daca voi ne dati toate rebututrile voastre voi ce fel de spital de suflete mai sunteti? sau prin asta aratati ca sunteti incompetenti? Nici nu vindecati si nu puteti avea bolnavi deoarece nu puteti vindeca (normal). Deci nu sunteti biserica adevarata!
|