View Single Post
Vechi 23.08.2011, 20:07:54
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
Se pare ca nu intelegeti problema, sau a faceti ca nu o intelegeti.
Unirea ipostatica s-a facut prin perihoreza , prin intrepatrunderea reciproca a celor doua firi intr-o singura persoana. Firea omeneasca este intreaga, cu toate insusirile ei, in Hristos. Firea dumnezeiasca de asemenea. Fiul lui Dumnezeu, Logosul Divin, S-a salasluit propriu-zis in pantecele Mariei.
Hristos, in pantecele maici sale, era Dumnezeu adevarat si om adevarat sau era decat un om simplu?
Se pare că dumneavoastră nu înțelegeți ori nu vreți a înțelege ce am scris eu. Hristos în pantecele maicii Sale era Dumnezeu adevărat și om adevărat, însă Dumnezeu [adevărat] nu era doar din momentul acela, ci din veșnicii! Maria ar fi trebuit să fie din veșnicii și a 4-a persoană a Dumnezeirii ca să-L poată naște pe Dumnezeu Fiul. Și nici așa... Dumnezeu nu este născut ori creat la un moment al Istoriei... Doamne iartă-mă!

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
43. Și de unde mie aceasta, ca să vină la mine Maica Domnului meu?
deci inca odata, domnii adventisti ne-ati demonstrat ca sunteti urmasi ai lui Nestorie
De unde și până unde acel "deci"? Ce raționament [ilogic] este acesta bazat pe textul de mai sus? Acolo scrie maica Domnului, nu maica lui Dumnezeu! - Doamne iartă-ne pentru atâtea blasfemii scrise aici!
Reply With Quote