Subiect: nunta crestina
View Single Post
Vechi 26.08.2011, 19:10:17
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
si eu imi doresc buchetul si lumanarile decorate cu crizanteme insa tot sunt destul de scumpe. chiar daca e toamna nunta tot ajung la 3-4 lei firul crizantemele ... ei, vom vedea ce vom reusi sa decoram. Pana la urma lumanarea e un simbol si daca am grija sa fie ea in sine frumoasa, si mai ales sa existe, nu stiu cat de important va fi sa fie si impodobite cu flori. Mi-ar placea mult sa le impodobesc dar daca va fi o cheltuiala de peste 150 de lei cred ca vom renunta. Conform traditiei lumanarile sunt "cheltuiala" nasilor si chiar nu vrem sa le facem obligatii financiare prea mari. Si-asa vor lasa niste bani la biserica pentru preoti si cor.
Eu cred ca pretul florilor poti incerca sa il negociezi,mai ales ca vei lua o cantitate mai mare.
Iti doresc si eu casa de piatra,binecuvintata de Bunul Dumnezeu si sa ai o nunta frumoasa,de la care te asteptam sa ne impartasesti si noua impresii minunate!Felicitari si sa fie intr-un ceas bun!