Citat:
În prealabil postat de IOLANDA
dar nu trebuie sa cumperi cele mai scumpe flori,care se gasesc in florarii.....eu la nunta celei de-a doua fete a mele ,am cumparat din piata crizanteme albe si lila si am pus in doua vaze mari in biserica la icoana Maicii Domnului si una la a Mantuitorului ....si au ramas acolo cred ca vreo 2 saptamini , acele flori,le vedeam cind mergeam la slujba duminica...si erau superbe.....si la lumanari poti folosi singura florile care=ti plac ......eu la o nunta din luna august,cind am cununat ,singura am impodobit lumanarile cu garoafe rosii si albe ,feriga si fundite albe din dantela.....si nu au fost deloc scumpe....(nu ma scald nici eu in bani,sa stii)....iar la una din fete lumanarile au fost cu crizanteme multicolore(noiembrie),iar la cealalta(mai)au vrut nasii sa puna flori sofisticate=orhidee,trandafiri micuti albi si inca un fel f,scumpe=....dar sa stii ca mi-au placut mai mult cele cu crizanteme colorate.....si nu numai mie....mai multor persoane....tu faci cum vrei si iti place.....eu sunt cu "sfaturi".....
|
si eu imi doresc buchetul si lumanarile decorate cu crizanteme insa tot sunt destul de scumpe. chiar daca e toamna nunta tot ajung la 3-4 lei firul crizantemele ... ei, vom vedea ce vom reusi sa decoram. Pana la urma lumanarea e un simbol si daca am grija sa fie ea in sine frumoasa, si mai ales sa existe, nu stiu cat de important va fi sa fie si impodobite cu flori. Mi-ar placea mult sa le impodobesc dar daca va fi o cheltuiala de peste 150 de lei cred ca vom renunta. Conform traditiei lumanarile sunt "cheltuiala" nasilor si chiar nu vrem sa le facem obligatii financiare prea mari. Si-asa vor lasa niste bani la biserica pentru preoti si cor.