Citat:
Īn prealabil postat de laviniu
Toate? Cum puteti fi atat de sigura? Ar fi trist sa aveti dreptate pt inseamna ca raman celibatar, sau doriti sa va casatoriti?!?Numai bine!
|
Dap. Toate. Pai ne vizitam intre noi, vorbeam,etc,daca eram colege, logic. Intre fete e comunicarea ceva mai buna decat intre baieti pt ca fetele sunt mai inclinate sa vorbeasca mult :))
Cu majoritatea inca mai tin legatura.
Si da... toate... trist, stiu. Nici eu nu fac exceptie, si mie tot aceleasi idiotenii mi-au bagat in cap ai mei, inclusiv bunicii. Daca nu erau orele de religie din scoala, biserica si cartile parintelui Cleopa, si eu imi distrugeam in continuare viatza la fel.
E dificil, e ca si cum ai lupta contra curentului, desi eu stiu ca fac bine revenind la trairea in ortodoxie, celorlalti li se pare ca-mi irosesc tineretea batand drumul bisericii cand ar trebui sa traiesc viatza din plin si sa ma distrez "ca nu ma mai intalnesc cu anii astia".
Si fac o fatza de parca pe bune mi-as fi pierdut de tot mintzile daca le amintesc de calugari athoniti tineri, de cati ani avea Sf.Parascheva cand a plecat de acasa, de cati ani aveau Sf.Gheorghe, Sf.Pantelimon, fiul cel mic al lui Brancoveanu...
ce vreau sa spun e ca e normal sa fie mai influentate de familie decat de ce spune biserica. Parintii isi distrug copii... copiii cu adevarat se nasc "in lanturi", cum zice parintele Arsenie Boca...