Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.08.2011, 23:10:18
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de laviniu Vezi mesajul
Toate? Cum puteti fi atat de sigura? Ar fi trist sa aveti dreptate pt inseamna ca raman celibatar, sau doriti sa va casatoriti?!?Numai bine!

Dap. Toate. Pai ne vizitam intre noi, vorbeam,etc,daca eram colege, logic. Intre fete e comunicarea ceva mai buna decat intre baieti pt ca fetele sunt mai inclinate sa vorbeasca mult :))
Cu majoritatea inca mai tin legatura.
Si da... toate... trist, stiu. Nici eu nu fac exceptie, si mie tot aceleasi idiotenii mi-au bagat in cap ai mei, inclusiv bunicii. Daca nu erau orele de religie din scoala, biserica si cartile parintelui Cleopa, si eu imi distrugeam in continuare viatza la fel.
E dificil, e ca si cum ai lupta contra curentului, desi eu stiu ca fac bine revenind la trairea in ortodoxie, celorlalti li se pare ca-mi irosesc tineretea batand drumul bisericii cand ar trebui sa traiesc viatza din plin si sa ma distrez "ca nu ma mai intalnesc cu anii astia".

Si fac o fatza de parca pe bune mi-as fi pierdut de tot mintzile daca le amintesc de calugari athoniti tineri, de cati ani avea Sf.Parascheva cand a plecat de acasa, de cati ani aveau Sf.Gheorghe, Sf.Pantelimon, fiul cel mic al lui Brancoveanu...

ce vreau sa spun e ca e normal sa fie mai influentate de familie decat de ce spune biserica. Parintii isi distrug copii... copiii cu adevarat se nasc "in lanturi", cum zice parintele Arsenie Boca...

Last edited by crestinOrtodoxa; 26.08.2011 at 23:17:17.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mai este martisorul la moda? alexdu Generalitati 14 29.08.2015 08:53:45
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti lore86 Nunta 19 19.12.2012 23:17:02
Dragobetele saruta fetele shakalu1 Intrebari utilizatori 0 25.02.2010 18:02:17
Care va fi moda de anul acesta? Anca-Miha Generalitati 55 01.02.2009 07:11:19