View Single Post
Vechi 27.08.2011, 06:12:43
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sigur ca da doar ca se cupleaza cu interpretarea lor corecta cat se interpreteaza si citatele date de mine cu ceea ce rezulta din ele la o simpla alipire.
Spune mai degrabă că ai citit acele versete, dar nu ești de acord cu ele. Ce "interpretare" mai e și aceea care să sune exact pe dos de cum scrie? Luând doar exemplul cu zecimea, cum interpretezi tu textele:

"Vai vouă, cărturarilor și fariseilor fățarnici! Că dați zeciuială din izmă, din mărar și din chimen, dar ați lăsat părțile mai grele ale Legii: judecata, mila și credința; pe acestea trebuia să le faceți și pe acelea să nu le lăsați" (Mat.23,23)

"Dar vai vouă, fariseilor! Că dați zeciuială din izmă și din untariță și din toate legumele și lăsați la o parte dreptatea și iubirea de Dumnezeu; pe acestea se cuvenea să le faceți și pe acelea să nu le lăsați." (Luc.11,42)

că ar vorbi despre necesitatea nepracticării zecimii? Adică taman pe dos!

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu numai a mea dar poate ma lamuresti si tu de ce impresiile TALE ar schimba impresiile majoritatii de aici, tu fiind atat de deficitar atat in argumente cat si la capitolul "gandire sanatoasa" din impresia majoritatii celor de aici?
N-am avut niciodată pretenția de a schimba gândirea cuiva după calapodul meu. Sper măcar să ne schimbăm toți după modelul gândirii lui Hristos:

"Gândul acesta să fie în voi care era și în Hristos Iisus" (Filip.2,5)

chiar dacă majoritatea (cei mulți de pe "calea cea largă") n-a avut, nu are și nu va avea niciodată "gândire sănătoasă".
Reply With Quote