![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si apropo, nu scrie nimic de genul ca Miller, Ellen White, si echipa ar fi profeti si ar interpreta corect Scripturile.. Last edited by AlinB; 26.08.2011 at 21:08:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si avand in vedere ca nici nu e numele real.. Dar daca te deranjeaza.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Domnule grasu77, faptelor urate le urmeaza ca sanctiune rusinea, faptelor frumoase ravna pentru cinstire. Noua nu ne este rusine cu Fecioara Maria, nu ne este rusine sa ne aratam pretuirea pentru ea. Admiratia pentru Iisus trecea in vremurile nou-testamentare si peste Maria: Și când zicea El acestea, o femeie din mulțime, ridicând glasul, I-a zis: Fericit este pântecele care Te-a purtat și fericiți sunt sânii pe care i-ai supt! La fel, noi ne exprimam admiratie si iubirea prin cantec si rugaciune. Cat priveste icoanele pictate de Luca, stau marturie in acest sens datele oferite de istoricii bizantini, deci documente din istoria laica, cat si texte religioase.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Mintiti cand spuneti ca adventistii au ca invatatura "moartea ca disparitie". Adevarul este ca adventistii au ca invatatura "moartea si nadejdea invierii" (invatatura biblica, gasita din belsug in scrierile Sfintilor Apostoli). Am adus noi, vreodata, discutia despre acestia? Nu scrie, nu discutam. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 26.08.2011 at 21:30:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
P.S. Am inteles. Nu va convine sa raspundeti la intrebarea cu Maica Domnului in epistolele Sfintilor Apostoli si cartea Faptele Apostolilor. Probabil nu va convine nici sa stiti parerea Sfantului Ioan Gura de Aur referitor la atitudinea Mantuitorului fata de Maica Domnului (v-am recomandat omilia 22 la evanghelia dupa Ioan 2:4-10). P.S. 2 Nu va mai necajesc cu acest gen de intrebari. |
|
||||
|
||||
![]()
Evanghelia dupa Luca, cap 11, verset 27
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc. Nu mi-l mai aminteam si am avut gresita impresie ca nu este din Scriptura. Nici macar nu l-am cautat.
Last edited by grasu77; 26.08.2011 at 21:55:51. |
|
||||
|
||||
![]()
Aveti grija ca s-ar putea "sa se ia" de dumneavoastra pentru ca nu stiti bine Scriptura.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie | ioanna | Morala Crestina | 76 | 14.06.2015 08:40:05 |
Mic predicator penticostal!! | Templier Knight | Secte si culte | 35 | 20.12.2011 20:26:24 |
Sfatui-ti-ma, va rog! | smal27 | Generalitati | 46 | 24.10.2011 21:33:30 |
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? | elom | Secte si culte | 353 | 26.08.2011 13:18:45 |
|