Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Eu am invatat ca nu e bine sa judec pe nimeni. Cu atat mai mult nu pot face afirmatii despre cineva pe care nu il cunosc asa cum faceti dvs. Deci nu aveti de unde stii dvs daca ma insel sau nu intru-cat nu ma cunoasteti nici pe mine nici pe Preasfintitul Parinte Petru. Nu stiti care sunt temeiurile mele ce stau la baza faptului ca nu ma insel.
|
????????????????? Cum adica nu stiu ca va inselati? Precis va inselati daca cel la care va referiti este persoana la care trimite linkul pe care vi l-am dat. Nu scrie clar acolo ca apartine de Mitropolia Moldovei? Acea Biserica, dupa cum am spus, tine intr-adevar calendarul vechi, dar nu este ceea ce se cheama biserica de stil vechi pentru ca, in primul rind, este o biserica serghianista si ecumenista aflata in comuniune cu suratele ei care ii impartasesc ereziile: patriarhia Moscovei, Bucurestiului, Istanbulului, Biserica de Stil Nou a Greciei, etc. Biserica de stil vechi nu se afla in comuniune cu nici una dintre acelea. Din punctul de vedere al Bisericii Ortodoxe (de Stil vechi, daca vreti), dumneavoastra nu sinteti ortodoxa.