Dumnezeu Iisus Hristos a luat biciul pentru a izgoni boii si oile care erau tinute de negustori la intrarea templului,nefolosindu-se de puterea sa dumnezeiasca ci izgonindu-le ca om:
"14.Și a găsit șezând în templu pe cei ce vindeau boi și oi și porumbei și pe schimbătorii de bani.
15.Și, făcându-Și un bici din ștreanguri, i-a scos pe toți afară din templu, și oile și boii, și schimbătorilor le-a vărsat banii și le-a răsturnat mesele."
Asa se alunga boii/vacile si oile de undeva,cu biciul.
De unde si pana unde se interpreteaza ca Dumnezeu Iisus Hristos i-a lovit pe acei oameni cu biciul?
Mi se pare ciudat cum in Romania la ora actuala se face reclama inselatilor de draci cu inchizitia,cand aci au fost primiti cei prigoniti pe motiv de credinta in Rusia,adica rascolnicii (crestini ortodocsi de rit vechi).
Bine asta se intampla acum doua sute - trei sute de ani,intre timp e ciudat ce se intampla cu unii romani (mai corect le-am zice daci) de pe aceste meleaguri,cum in istoria neamului dac nu se mai pomenise sa mergi la razboi cu vecinii,sa le iei din pamantul lor,dar acum vreo 80-90 de ani pe unii i-au inselat dracii de au luat Cadrilaterul Bulgariei.