View Single Post
Vechi 12.09.2011, 17:37:48
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
MULTUMEEEEESC MULTTTT !

Am fost si batjocorit de unii colegi in generala,am fost si afectat de multe lucruri si alte chestii..si s-a ajuns la depresie,atac de panica si anxietate.Care aproape toate s-au vindecat..sau sunt in proces avansat sa zic asa de vindecare.
Pentru asta imi trebuie comunicare.Ceea ce eu nu am facut-o de la 14 ani.
Urasc rautatea oamenilor si mai ales a tineretului din ziua de azi.

Alinarile mele au fost Dumnezeu,rugaciunea,muzica si parintii si bunicii care mi-au fost alaturi si inca imi sunt.

NU STIU ce vreau sa ma fac dar stiu un singur lucru SIGUR:Vreau sa fiu un om bun care e apreciat pe merit pentru ajutorul dat altora.
Vreau sa nu mai cad in deznadejdea si sa nu mai vina la mine gandul ca sunt un nimic si un inutil(asta mai demult)

MULTUMESC MULT!
Și eu am fost marginalizată de către colegii din gimnaziu. Dacă ești curios, îți pot povesti împrejurările în care am trecut prin acea experiență destul de neplăcută. Dar n-am căzut în depresie, deși mă întrista atitudinea lor. Am mers mai departe și gata... Ce era să fac? În liceu, m-am înțeles bine cu toți colegii, dar preocupările noastre erau foarte diferite. Abia așteptam să merg la teologie și să-ntâlnesc tineri credincioși, capabili să-mi înțeleagă convingerile și preocupările. Cu ajutorul lui Dumnezeu, de când am intrat la facultate, am cunoscut, așa cum mă așteptam, tineri minunați, plini de credință, cu dorința sinceră de a-I sluji Domnului nostru Iisus Hristos.
Nu merită să faci depresie doar pentru că ți se pare mai greu să te integrezi într-un anumit colectiv, crede-mă. Nu-ți vorbesc din cărți, ci din proprie experiență. Vei întâlni tineri credincioși și buni, care te vor înțelege și-ți vor deveni prieteni adevărați. Dumnezeu are grijă ca noi, credincioșii Săi, să ne cunoaștem și să fim împreună. :)
Și chiar dacă - să presupunem prin absurd - niciodată nu vei avea prieteni și vei trăi întreaga viață izolat și discriminat de către cei din jurul tău, tu Îl ai pe Dumnezeu și-i ai pe cei dragi din familia ta. Bucură-te de Domnul și de cei care te iubesc, căci fericirea există și are drept cauză nădejdea înflăcărată în Dumnezeu.

Dumnezeu să-ți umple inima de bucurie și de har!

P. S. Îmi cer scuze pentru greșeala tehnică din mesajul anterior... :)
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote