View Single Post
Vechi 24.09.2011, 21:21:30
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Care "parinti duhovnicesti" au fost inchisi pe vremea lui Ceausescu?
Ca parintele Cleopa era la Sihastria,parintele Paisie Olaru la Sihla,da nu aud sa fi fost vreunul inchis,parintele Arsenie Papacioc era la mrea Techirghiol etc.

Iar parintele Calciu Dumitreasa nu mi se pare "parinte duhovnicesc".
Da nici acesta nu a fost ucis ci a fost lasat sa plece in SUA.Unde sunt atunci prigonirile de pe vremea dlui Ceausescu?

Cum sa fi ucis comunismul din vremea dlui Ceausescu "zeci de milioane de oameni nevinovati"?
Sa fim oleaca seriosi,nu cred ca a fost ucis macar un om pe atunci,de unde se ajunge de la nicio crima pe vremea dlui Ceausescu la "milioane"?
Oare nu dracii inseala pe unii sa distorsioneze realitatea in asa mod grosier?

Eu am trait pe vremea dlui Ceausescu,tata era sub-inginer,nu era membru de partid (adica nu era membru in PCR) si spunea bancuri cu PCR si injura la greu comunismul si nu ii facea nimeni nimic.
Daca cei care lucreaza la stat acum, ar face urmatorul experiment:
sa injure oleaca PDLul la servici sa se vada daca nu o sa fi dati afara in scurt timp de acolo.
(eu nu va sfatuiesc sa faceti asta , ca e semetie,e pacat.)

Imi pare rau,cand era dictatura si tiranie mai multa in Romania,atunci sau acum?
Subscriu in totalitate la mesajul dvs.! Felicitari, domnule Mihail! Asa este, crimele au fost facute pe vremea domniei lui dej si pauker, tismaneanu (tatal anticomunistului de azi), brucan, roman, etc. Ceasescu a valahizat comunismul, derusificandu-l si demaghiarizandu-l, si asta, alaturi de plata datoriei externe si de interzicerea avortului, a fost unul din motivele executarii sale de catre francmasonii inselati de draci, din care multi sunt urmasii, la propriu, ai cominternistilor.
On-topic: avortul e o crima oribila. Uitati-va la manifestatiile pro-avort, ce mutre de demonizati si zombie au aia...pe bune, pacatul deformeaza inclusiv infatisarea. Daca vrei sa faci un film cu zombie, iei niste cadre de la demonstratiile si conferintele subumanilor alora.

Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 25.09.2011 at 00:34:08.
Reply With Quote