![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca parintele Cleopa era la Sihastria,parintele Paisie Olaru la Sihla,da nu aud sa fi fost vreunul inchis,parintele Arsenie Papacioc era la mrea Techirghiol etc. Iar parintele Calciu Dumitreasa nu mi se pare "parinte duhovnicesc". Da nici acesta nu a fost ucis ci a fost lasat sa plece in SUA.Unde sunt atunci prigonirile de pe vremea dlui Ceausescu? Cum sa fi ucis comunismul din vremea dlui Ceausescu "zeci de milioane de oameni nevinovati"? Sa fim oleaca seriosi,nu cred ca a fost ucis macar un om pe atunci,de unde se ajunge de la nicio crima pe vremea dlui Ceausescu la "milioane"? Oare nu dracii inseala pe unii sa distorsioneze realitatea in asa mod grosier? Eu am trait pe vremea dlui Ceausescu,tata era sub-inginer,nu era membru de partid (adica nu era membru in PCR) si spunea bancuri cu PCR si injura la greu comunismul si nu ii facea nimeni nimic. Daca cei care lucreaza la stat acum, ar face urmatorul experiment: sa injure oleaca PDLul la servici sa se vada daca nu o sa fi dati afara in scurt timp de acolo. (eu nu va sfatuiesc sa faceti asta , ca e semetie,e pacat.) Imi pare rau,cand era dictatura si tiranie mai multa in Romania,atunci sau acum?
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 14.08.2011 at 16:26:49. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
sufletele copiilor avortati | christie | Pocainta | 62 | 21.11.2013 18:22:48 |
exista loc pt a depune copiii abandonati? | giussy | Generalitati | 1 | 04.10.2011 19:49:22 |
Bine si rau? Exista oare? | Enlightened | Generalitati | 57 | 22.08.2010 23:56:27 |
Cei ca s.o.vantu de ce sunt bine mersi? | annajanette | Generalitati | 5 | 14.02.2010 21:59:55 |
descantecele care fac bine oamenilor sunt pacate? | nutzy | Generalitati | 9 | 01.02.2009 21:38:51 |
|