View Single Post
Vechi 26.09.2011, 21:46:59
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Scotland The Brave Vezi mesajul
Frate,mie imi place cum incepe Didahia:,,Sint doua cai: una a vietii si alta a mortii; si este mare deosebirea intre cele doua cai."Si apoi incep explicatiile.Mie prima fraza imi pare un fel de predica soptita undeva intr-o pestera,in zorii crestinismului,tainica si cutremuratoare, in fata unui mic grup de credinciosi,increzatori precum niste copii.Daca reusesti sa incadrezi ,,imaginea" scrierii in contextul ei se schimba perceptia la modul cutremurator.Vaya con Dios Theo :)
Exact asa vad si eu, frate Scot, contextul acestei fraze. Cred ca "baietii cu colanul si sortul" (in care stiu ca tu, Savo, Cata si altii nu credeti, dar din pacate o sa primiti si voi, si noi toti, multe dovezi cum ca ei exista si activeaza bine merci, in profitul lor si dauna noastra a celor obisnuiti, "profani") au inceput cam dupa Niceea sa se organizeze si infiltreze... Atunci a inceput "divide et impera" asupra masei de credinciosi... Acum au schimbat macazul, si deviza e "E pluribus unum".
Dumnezeu sa binecuvanteze pe cei ca tine, ca de la Dumnezeu prin voi ne vine redescoperirea izvoarelor de apa vie ale sinceritatii si nepartinirii, in desertul ucigas al minciunii si inrolarii subiective pe care il strabate omenirea de cel putin doua mii de ani.
Reply With Quote