Citat:
Īn prealabil postat de florinna01
multumesc pentru raspunsuri si incurajari alinb,heaven,sunsray,antoniap
am citit f multe carti duhovnicesti,aproape in fiecare seara citesc cate ceva spiritual de altfel nici nu vreau sa citesc altceva sa-mi incarc memoria cu alte banalitati insa nu ma ajuta decat pentru o vreme
am probleme pe toate planurile material,spiritual si personal,nu sunt mandra din contra,sau poate fi si depresia o forma de mandrie nu stiu,poate
mai sincer sufar de sindromul "negasirii rostului in viata",de sindromului ratarii
|
Eu cred, la modul cel mai serios, ca suferi de confuzie.
Se vede din ce scrii.
Ma voi referi la un singur aspect, deoarece il consider o cheie a depasirii situatiei in care te afli: negasirea rostului in viata e cu totul altceva decat ratarea.
Uite, de pilda, bebelusul nu si-a gasit inca rostul in viata. Asta inseamna ca e un ratat???
Ratatul, in schimb, si-a gasit rostul in viata (sau asa i se pare) dar nu a fost in stare sa il indeplineasca (sa cel putin asa crede el ori lumea de guracasca din jurul lui).
iarta-ma dar simt nevoia sa te indrum intr-un fel: lasa prostiile si treci la o viata concreta. daca nu stii cum e asta, intreaba. in stanga in dreapta si, desigur, in sus.
Domnul cu tine, cu noi toti! AMIN+