Citat:
Īn prealabil postat de ioan cezar
Eu cred, la modul cel mai serios, ca suferi de confuzie.
Se vede din ce scrii.
Ma voi referi la un singur aspect, deoarece il consider o cheie a depasirii situatiei in care te afli: negasirea rostului in viata e cu totul altceva decat ratarea.
Uite, de pilda, bebelusul nu si-a gasit inca rostul in viata. Asta inseamna ca e un ratat???
Ratatul, in schimb, si-a gasit rostul in viata (sau asa i se pare) dar nu a fost in stare sa il indeplineasca (sa cel putin asa crede el ori lumea de guracasca din jurul lui).
iarta-ma dar simt nevoia sa te indrum intr-un fel: lasa prostiile si treci la o viata concreta. daca nu stii cum e asta, intreaba. in stanga in dreapta si, desigur, in sus.
Domnul cu tine, cu noi toti! AMIN+
|
Da cred ca am gresit cand am asociat ratarea cu sensul vietii,poti sa te ratezi cand iti cunosti sensul vietii,insa am facut asta pentru ca initial credeam ca am gasit un sens in viata dar l-am ratat .
Sunt multe de analizat in problematica inmultirii talantului,insa vreau sa traiesc stiind ca fac ceea ce vrea Dumnezeu.
Oricum va multumesc tuturor acelora care mi-ati raspuns,nu prea agreez citatele interminabile din sf parinti deoarece am si spus ca am citit destul despre asta,parintele arsenie boca are o conceptie interesanta despre bolile nervoase si cum se trateaza ele cu ajutorul unei alimentatii sanatoase,influenta familiei,tarele ei etc.
Ma ajuta faptul ca-mi trimiteti mesaje frumoase de incurajare,iar unul extrem de util pe care l-am apreciat cel mai mult m-a facut sa ies pt un moment din starea asta.