Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 10.10.2011, 06:52:14
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALEXANDRU ANASTASIU Vezi mesajul
PS. Nota mea:
iar cine sunt iezuiții... mi se zburlește și pielea numai când mă gândesc la ei.
Iată cine a fondat așadar papalitatea: nu Hristos ci sălbaticul iezuism care a transformat creștinsimul în satanism în numele lui Hristos. Deci mai rău decât satanismul pur. Să ne ferească Dumnezeu de Papalitate în veac!
De aceea și papa are papucii roșii... de sângele creștinilor pe care i-a ucis, prin iubiții săi iezuiți, și în care apoi a călcat.[/font]
Domnule doctor, chiar credeti astfel?! Va asumati cele gandite si scrise? Nu in fata unor pacatosi de forumisti, dintre care cel dintai, si un idealist imbecil sub toate aspectele, sunt eu, ci in fata Cuiva de Sus. Aveti idee ce e satanismul?!!? "Pur" sau nu?
Si mie mi s-a facut o piloerectie sinistra, care parca imi antreneaza toata pielea trupului...si nu de frig, la care, din voia Domnului, sunt imun. Va las sa ghiciti pe dvs. de ce.
Cu aleasa consideratiune. (Imi place mai mult romana oarecum mai veche. Are distinctie; asta mai noua, forjata in anii comunismului si mai apoi ai neocapitalismului bestial, mi se pare tinzand spre golanesc si derizoriu).