Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 10.10.2011, 14:07:59
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALEXANDRU ANASTASIU Vezi mesajul
PS. Nota mea:
iar cine sunt iezuiții... mi se zburlește și pielea numai când mă gândesc la ei.
Iată cine a fondat așadar papalitatea: nu Hristos ci sălbaticul iezuism care a transformat creștinsimul în satanism în numele lui Hristos. Deci mai rău decât satanismul pur. Să ne ferească Dumnezeu de Papalitate în veac!
De aceea și papa are papucii roșii... de sângele creștinilor pe care i-a ucis, prin iubiții săi iezuiți, și în care apoi a călcat.
Stimate Domnule,

Papalitatea a fost intemeiata mult inainte de aparitia ordinul iezuit, iar cind afirmati ca papalitatea a fost intemeiata de iezuiti spuneti o minciuna. Ati cunoscut vreodata vreun iezuit? Ati citit vreo carte scrisa de un iezuit? Un exemplu cunoscut de "iezuita" este maica Tereza de Calcutta. Aceasta, inainte de a intemeia propriul ordin, a trait intr-o minastire de maicute care avea ca regula de viata o adaptare pentru femei a regulii de viata a ordinului iezuit. Macar pentru milioanele de vieti salvate si converite de aceasta femeie ar trebui sa aveti rezerve atunci cind aruncati cu pietre in iezuiti.

PS1 Ce va faceti daca la dumneavoastra in cabinet apare un iezuit cu o problema de sanatate?