Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Ba da. Dacă împăratul v-ar fi dat o mare sumă de bani cu un scop precis, potrivit dregătoriei pe care v-a încredințat-o, dar dv ați cheltuit acei bani aiurea ? Dacă ați ști că mânie chiar, împăratul v-ar putea chema să predați socotelile, și dacă v-ar găsi în neregulă v-ar arunca în închisoarea celor fără de lege, din care nimeni nu poate ieși, niciodată ? Atunci, așa-i că v-ați arunca în fața chiar și a celui mai umil dintre slujitorii săi, care știți că e în grațiile lui ? Nu i-ați cere, tremurând: "ajută-mă, frate al meu, așa cum am auzit că ai ajutat pe mulți înaintea mea ! Roagă-l pe împărat să amâne ceasul socotelilor, îmbunează-l și arată-mi cum ai făcut tu de ai dus la bun sfârșit dregătoria ta !" ?
|
Eeiiii da,acest scenariu are intr-adevar sens...
Cred ca am inteles.
Problema mea nu este una de mandrie,eu as ingenunchea si in fata unei pietre sau al unui tufis,chiar si scarile din fata bisericii sau gradina bisericii imi par sacre...imi puneam doar intrebarea daca nu Il maniem pe Dumnezeu in acest fel,inchinandu-ne diverselor simboluri?(aici moastele)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 15.10.2011 at 23:07:05.
|