Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.10.2011, 22:08:53
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Si totusi,exista aceasta rezerva in folosirea tuturor protocoalelor (aceleasi)pe acre le folosim si pt.Dumnezeu. Adica daca te duci in vizita in castelul unui imparat se presupune ca lui ii vei arata cea mai mare onoare si nu vei cadea in genunchi in fata tuturor slujitorilor lui,indiferent de rang.
Ba da. Dacă împăratul v-ar fi dat o mare sumă de bani cu un scop precis, potrivit dregătoriei pe care v-a încredințat-o, dar dv ați cheltuit acei bani aiurea ? Dacă ați ști că mânie chiar, împăratul v-ar putea chema să predați socotelile, și dacă v-ar găsi în neregulă v-ar arunca în închisoarea celor fără de lege, din care nimeni nu poate ieși, niciodată ? Atunci, așa-i că v-ați arunca în fața chiar și a celui mai umil dintre slujitorii săi, care știți că e în grațiile lui ? Nu i-ați cere, tremurând: "ajută-mă, frate al meu, așa cum am auzit că ai ajutat pe mulți înaintea mea ! Roagă-l pe împărat să amâne ceasul socotelilor, îmbunează-l și arată-mi cum ai făcut tu de ai dus la bun sfârșit dregătoria ta !" ?

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfintii Zilei mirela.t Diverse Sarbatori 1098 23.03.2023 12:13:00
toti sfintii florin112 Sfinti Parinti (Patrologie) 8 10.01.2013 18:47:12
Sfintii ortodocsi si sfintii catolici. voxdei55 Generalitati 8 04.12.2010 22:48:51
Sfintii Juli Rugaciuni 27 02.01.2009 15:18:45
Sfintii de la Putna Tudor Biserica Ortodoxa Romana 6 29.11.2006 21:54:03