Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Inainte de a incerca sa emiteti judecati de paravaloare documentati-va bine, dar bine de tot !
Cititi , veti gasi chiar aici pe site, articole despre vindecarile si invierile facute de Hristos .
De ce au fost facute numai 3 invieri si de ce oamenii inviati erau la distante diferite de momentul mortii ; de ce l-a inviat pe Lazar dar acesta nu a vorbit nimic tot restul vietii , unde a fost si ce a vazut in cele 4 zile ; ce insemneaza acestea , care este tilcuirea reala a acestor faceri ale Domnului .
|
"25.
Dar sunt și alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus și care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred că lumea aceasta n-ar cuprinde cărțile ce s-ar fi scris. Amin. "
Asa se termina Sfanta Evanghelie a Sfantului Evanghelist Ioan Apostolul si teologul.Se poate vedea in mai multe editii ale Sfintei Scripturi,publicate sub binecuvantarea BOR.
Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Nu ascultati tilcuirile vindecarilor , nu va puneti intrebari de ce pe unii ia vincedat in anumite conditii si pt. anumite considerente ; de ce vindeca in anunite zile de simbata in mod special, de ce in unii vindecati (precum in apostolul Pavel ) raminea chiar dupa vindecare o urma a bolii , de ce pe gadareni ia vindecat dar a ingaduit sacrificarea turmei de porci .
|
Sfantul Apostol Pavel,cum ii zice chiar numele,era Sfant Apostol,ce legatura are acea batrana simpla de care se vorbeste aci cu un Sfant Apostol?
Ca Sfantul Apostol avea mult dar a lui Dumnezeu si de aceea
ingaduia Dumnezeu
ca un duh rau sa il chinuie un pic cu o suferinta.
Nicidecum
nu ii daduse Dumnezeu suferinta.
Si nu zice nicaieri daca era suferinta trupeasca sau a sufletului.
"7. Și pentru ca să nu mă trufesc cu măreția descoperirilor,
datu-mi-s-a mie un ghimpe în trup, un înger al satanei, să mă bată peste obraz, ca să nu mă trufesc. "
Ca zice Sfantul Ioan Damaschinul,la Dogmatica,despre cum se scrie in unele locuri in Sfanta Scriptura:
"
Trebuie să se știe că este obiceiul dumnezeieștii Scripturi să
numească îngăduința lui Dumnezeu activitatea Sa".
Adica Sfantul Pavel zice ca Dumnezeu a ingaduit unui inger al satanei,unui drac,sa il chinuie cu acea suferinta un pic.
Tocmai la masonerie se zice ca nu e "niciun inger rebel" la gradul 32 (gradul 33 e gradul maxim),ca Dumnezeu iti da boala,asta apropos de "invatamantul infestat de masoni",plus ca masonii sustin creationismul radical,se poate vedea pentru mai multe detalii "Dogma and morals" a dlui Albert Pike,o carte a masoneriei de rit scotian.
Acum nu stiu daca "masoneria a invadat invatamantul",dar nu prea cred.