![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asa se termina Sfanta Evanghelie a Sfantului Evanghelist Ioan Apostolul si teologul.Se poate vedea in mai multe editii ale Sfintei Scripturi,publicate sub binecuvantarea BOR. Citat:
Ca Sfantul Apostol avea mult dar a lui Dumnezeu si de aceea ingaduia Dumnezeu ca un duh rau sa il chinuie un pic cu o suferinta. Nicidecum nu ii daduse Dumnezeu suferinta. Si nu zice nicaieri daca era suferinta trupeasca sau a sufletului. "7. Și pentru ca să nu mă trufesc cu măreția descoperirilor, datu-mi-s-a mie un ghimpe în trup, un înger al satanei, să mă bată peste obraz, ca să nu mă trufesc. " Ca zice Sfantul Ioan Damaschinul,la Dogmatica,despre cum se scrie in unele locuri in Sfanta Scriptura: "Trebuie să se știe că este obiceiul dumnezeieștii Scripturi să numească îngăduința lui Dumnezeu activitatea Sa". Adica Sfantul Pavel zice ca Dumnezeu a ingaduit unui inger al satanei,unui drac,sa il chinuie cu acea suferinta un pic. Tocmai la masonerie se zice ca nu e "niciun inger rebel" la gradul 32 (gradul 33 e gradul maxim),ca Dumnezeu iti da boala,asta apropos de "invatamantul infestat de masoni",plus ca masonii sustin creationismul radical,se poate vedea pentru mai multe detalii "Dogma and morals" a dlui Albert Pike,o carte a masoneriei de rit scotian. Acum nu stiu daca "masoneria a invadat invatamantul",dar nu prea cred.
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 20.10.2011 at 15:35:47. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Am o mare dilema | andrei23 | Botezul | 6 | 14.06.2011 08:24:19 |
| sunt in mare dilema | alexdu | Generalitati | 19 | 06.08.2009 23:05:10 |
| Ajutati o famile aflata intr-um mare necaz!! | gadescum | Umanitare | 1 | 24.01.2009 20:48:25 |
| mare dilema help!! | quasar | Nunta | 13 | 11.09.2008 16:29:00 |
| Va rog sa ma ajutati intr-o problema | anni3_4u_20 | Nunta | 4 | 14.09.2007 23:05:57 |
|
|