View Single Post
Vechi 25.10.2011, 23:46:44
sebislider sebislider is offline
Member

Data înregistrării: 22.10.2011
Implicit poate ca ar trebui sa nu incepem in a folosi jigniri

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Dar tu ai vreo problemă în a-ți folosi creierul și în afara stereotipurilor mentalitare standard ale asociației AZ7?

Biserica a fost numită deopotrivă katholică și orthodoxă încă de la începuturi, primele izvoare documentare fiind Epistola Sfântului Ignatie Teoforul către Smyrneni (anul 105) și Martiriul Sfântului Policarp (155)

Biserica este Katholică (cuprinde totalitatea revelației) și Orthodoxă (deține deplinătatea harului și a adevărului) spre deosebire de haireseis (grupuri de autoiluminați gen AZ7 care selectează ce le place din adevărul și integritatea revelației.)

Trices, nu știu care problemă morală e mai gravă în cazul tău: prostia sub aparența cunoașterii, viclenia sub masca politeții sau minciuna travestită în sofisme valide doar pentru creiere blocate cognitiv la nivel preșcolar !
Chiar daca nu suntem de acord cu o opinie nu merita sa incepem sa jugnim pe celalalt. Daca ajungem aici nu se merita in a mai prelungi discutia. Am dreptate?
Desi nu sunt de acord in totalitate cu Penticostalul totusi hai sa pastram un aer civilizat si sa ne argumentam pozitia iar unde nu avem argumente solide sa ne recunoastem golurile sau poate.... ca asa am "pomenit" sau poate ca... asa credem noi... etc.
Reply With Quote