View Single Post
Vechi 27.10.2011, 09:21:29
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
O cunostinta mi-a spus ca atunci cind s-a botezat au inchiriat un bazin de inot de la un hotel, au sarit cu totii in bazin si asta a fost botezul lor.
Cunoștința dv. e sigură că n-a participat la un ritual hindus? Deși ei sar în apa Gangelui nu în bazine de înot... Încă n-am auzit de asemenea "botezuri" la neoprotestanții (cel puțin din România).

Citat:
Ideea de a arunca apa in care s-au botezat la canal mi se pare groaznica.
Iertați-mă că vă întreb, la dvs. ce se face cu apa din cristelniță? Sper că nu se duce acasă pentru a se bea (cu înghițituri mici)... Aș spune ce mi-a povestit odată nașu', dar mai bine nu...

Citat:
Iar referitor la asocierea cu baita: de multe ori botezul se face in biserici reci
Aici aveți dreptate, probabil aceasta e una din diferențele majore între bisericile noastre.

Citat:
Dumneavoastra va botezati copiii la maturitate fara sa aveti o baza scripturistica in acest sens
Baza scripturistică constă tocmai în maturitatea copiilor noștri, căci doar un copil matur poate avea o credință personală, poate lua decizia lepădării de păcatele lui și poate mărturisi public această decizie. Un bebe poate face aceste lucruri? Hotărât nu!
Reply With Quote