Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Aceasta ține de organizarea bisericii. Intrând într-o biserică, normal trebuie să-ți dai acceptul respectării principiilor ei și în același timp să primești acceptul primirii în sânul ei.
Și prin viu grai, dar mai ales printr-o viață ce demonstrează că a fost schimbată (pocăința). Niciuna din aceste două modalități de mărturie n-o poate realiya bebelu.
|
Saracii surdo-muti, ei sunt discriminati de Biserica Adventista de Ziua a 7-a.
Citat:
Observ că vă editați, re-editați și re-re-editați fiecare postare parcă dinadins spre a mă deruta.
|
Sunt nevoita sa o fac, imi apar niste semne [color] nu stiu ce, trebuie sa dau edit ca sa le scot.
later edit: reiau o observatie foarte buna:
De altfel, noi cunoaștem tot din Sfintele Scripturi atâtea cazuri când pentru credința cuiva Dumnezeu S-a îndurat de cel pentru care acesta se ruga. Să ne amintim că Mântuitorul a vindecat pe sluga sutașului din Capernaum pentru credința stăpânului său ; a vindecat pe fiica femeii canaanence pentru credința mamei sale, și a înviat pe fiica lui Iair pentru credința tatălui său, și pe fiul văduvei din Nain pentru credința mamei sale. Și atunci să nu credem noi că botezul poate fi săvârșit pruncilor pe temeiul credinței nasilor lor?