View Single Post
Vechi 01.11.2011, 05:31:08
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Problema e mult mai generală, deoarece se referă la toți oamenii de după Hristos, indiferent de confesiune, care au murit fără a avea șansa de a fi botezați. Cu aceștia ce va fi? Se duc ei automat în Iad?!
Se vor duce acolo unde va hotărî Dumnezeu în marea Lui înțelepciune. La Dumnezeu nu există erori judiciare.

Citat:
Asta-i și întrebarea mea. Există? Și nu mă refer nici eu la Purgatoriul imaginar al catolicilor.
Bineînțeles că nu există o a treia locație. La sfârșitul veacului Păstorul divin va despărți turma doar în două categorii: oi și capre.

Citat:
Ți se pare nefirească dorința părinților ca pruncul lor să fie în strînsă comuniune cu Creatorul, în Duhul Sfînt?
Nu mi se pare nefirească dorința aceasta părintească, de aceea facem ce au făcut și părinții de pe vremea Domnului Iisus: au dus copiii la El ca să-i binecuvânteze. Hristos nu i-a botezat, ci i-a binecuvântat.

Citat:
Ți se pare anormală dorința Lui Dumnezeu de a sălășlui în ființele Sale neprihănite, o dată ce zidul păcatului strămoșesc a fost dărîmat?
Dacă acest zid al "păcatului strămoșesc" a fost dărâmat, la ce mai e nevoie de botez pentru acești micuți? Micuți care sunt dați ca model de puritate și nevinovăție pentru noi toți!

"Și a zis: Adevărat zic vouă: De nu vă veți întoarce și nu veți fi precum pruncii, nu veți intra în împărăția cerurilor." (Mat.18,3)
Reply With Quote