Subiect: mame denaturate
View Single Post
Vechi 01.11.2011, 17:46:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirela0110 Vezi mesajul
cand o doctorita iti zice ca a murit copilul dupa 8 9 ore de travaliu si impins, si de fapt copilul NU ARE ABSOLUT NIMIC, in 5 minute revenindu-si chiar daca nu a plans din prima, nu cred ca unei mame ii mai arde sa nasca natural.
Sa lasam pseudoargumentele astea ca asa..si de pe urma cezarienei sau epiduralelor s-au ales unii cu probleme pe viata sau sterilitate (cunosc personal un caz din asta cu cezariana).

Citat:
eu fata am nascut-o normal, da, cu anestezie in coloana, iar baiatul cu cezariana si consider ca am facut alegerea cea mai buna. acum sunt iar insarcinata si daca da Domnul sa fie totul bine pana la capat, ca sunt cea mai mare pacatoasa de pe pamantul asta, si sunt si destul de obosita si psihic si fizic, tot prin cezariana am sa nasc, acum sunt obligata, pentru ca e la 6 luni de la prima cezariana.

stii cum e sa asculti o noapte intreaga dintr-o camera alaturata IN CONTINUU "aoleu, aoleu, ma doaaaare, nu mai pot", doctorii tipa "impinge impinge", iarasi "aoleu, valeu, nu mai pot, ma doaaaaaaaaareeeeeee", tipete, plansete, urlete de durere, de la 3 femei diferite ???? eu propun pentru barbatii cei viteji care tot atata considera ca nasterea naturala este asa usoara sa bage pe gat un mar intreg.

cat despre poze, nici eu nu sunt de accord cu fandoseala asta la fetite asa mici, din inconstienta parintilor.

Daca aduni intr-o camera 99 fricosi si un singur curajos, tot n-ai sa schimbi definitia curajului.
Reply With Quote