View Single Post
Vechi 14.11.2011, 10:20:35
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Aceasta e impresia pe care v-am lăsat-o? Uite, fac o dezmințire pentru dumneavoastră personal... Și apropo, o altă impresie greșită în aceeași frază: era vorba de sf. ap. Pavel, nu de de Domnul Isus. Și nu am spus că a fost adventist, ci "adventist". Ceea ce e o diferență ca între un om calm și unul care urlă cu 7 de [!].
Da, era vorba despre sfintul apostol Pavel, insa tot mi se pare ABERANT (scuze ca urlu)
Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Și acum pentru că în sfârșit m-ați întrebat, vă răspund.
Pentru mine relația mea personală cu Domnul Isus înseamnă bref: rugăciune, studiu, ascultare [de El prin punerea în practică a învățăturii Lui]. Cu umilință recunosc că nu excelez în niciuna din aceste direcții și-L rog să mă ierte. Să mă ierte de asemenea și frații mei cărora le-am demonstrat prin purtarea mea că nu excelez în relația mea personală cu El, căci aceasta inevitabil se reflectă și asupra semenilor.
Daca studiul va conduce la mindria care va face sa spuneti "adventistii sint mai pregatiti decit multi preoti" cred ca ar fi mai bine sa va rugati mai mult si studiati mai putin pentru ca mindria impiedica omul sa aiba o relatie personala cu Domnul nostru, spun sfintii nostri. Sa dea Domnul sa va rugati mai mult, sa acuzati mai putin, sa studiati in acea maniera care duce la cunoasterea si umilinta adevarata, iar la final sa ajungeti la comuniunea deplina cu EL si cu sfintii lui (pe care o gasiti in Biserica Catolica).

PS Cind spuneam "ati spus/acuzat" ma refeream la adventistii de pe forum, nu numai la dumneavoastra
Reply With Quote