Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Nu vi se pare ca va ofensati aiurea? Unii au spus ca relatia personala cu Domnul nostru presupune mersul la Sfinta Liturghie (ati spus ca e formalism)
|
Când am spus? Dar ca să nu căutați în van... vă spun acum: poate să devină un simplu formalism, la fel cum și mersul la adunare al unui adventist poate deveni un simplu formalism.
Citat:
altii au spus ca inseamna citirea si urmarea invataturilor sfintilor (ati spus ca e gresit).
|
Când am spus? De data aceasta chiar vă las să căutați unde și când am spus textual așa ceva. Succes!
Citat:
V-am intrebat ce inseamna pentru dumneavoastra acest lucru si nu ati raspuns.
|
Și v-am răspuns că dacă mă întrebați, cu plăcere vă răspund.
Citat:
In afara de a acuza in permanenta ca e gresit ce fac ceilalti si de a va ridica pe dumneavoastra insiva in slavi (ati ajuns sa sugerati ca Domnul nostru a fost adventist!!!!!!!)
|
Aceasta e impresia pe care v-am lăsat-o? Uite, fac o dezmințire pentru dumneavoastră personal...

Și apropo, o altă impresie greșită în aceeași frază: era vorba de sf. ap. Pavel, nu de de Domnul Isus. Și nu am spus că a fost
adventist, ci
"adventist". Ceea ce e o diferență ca între un om calm și unul care urlă cu 7 de [!].
Citat:
Si inca o data (pentru ca pina acum ati fost doar acuzator si nu constructor): ce insemana pentru dumneavoastra o relatie personala cu Domnul nostru Isus Cristos?
|
Și acum pentru că în sfârșit m-ați întrebat, vă răspund.
Pentru mine relația mea personală cu Domnul Isus înseamnă bref: rugăciune, studiu, ascultare [de El prin punerea în practică a învățăturii Lui]. Cu umilință recunosc că nu excelez în niciuna din aceste direcții și-L rog să mă ierte. Să mă ierte de asemenea și frații mei cărora le-am demonstrat prin purtarea mea că nu excelez în relația mea personală cu El, căci aceasta inevitabil se reflectă și asupra semenilor.