View Single Post
Vechi 16.11.2011, 11:37:45
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Din topicul acesta, ca și din altele, reiese că presa este aservită când denigrează ortodoxia, în schimb e în slujba adevărului când denigrează catolicismul. Presa greșește și deformează când vorbește despre lăcomia preoților ortodocși, dar aceeași presă are dreptate să protesteze în contra bogățiilor acumulate de Biserica Catolică. Dacă presa vorbește de amantele preoților ortodocși atacă strălucirea ortodoxiei, în schimb dacă vorbește despre pidosnicii preoți catolici, atunci pune în mod just degetul pe rană. Asta, fiindcă, ființe serafice, preoții ortodocși sunt animați numai de Duhul, pe câtă vreme, ființe care vor să-i târască pe oameni în rău, preoții catolici sunt animați de duhul mamonei și sodomiei.

Ziceți că nu este un piculeț de judecată cu două măsuri aici ?

Mă îndemnați să mă informez despre faptele virtuoase ale preoților ortodocși din ziarul "Lumina". Foarte bine. Când ați citit ultima dată "Actualitatea catolică" ?
Vedeti ,eu nu am zis nimic de preotii catolici.
Desi ar fi o observatie de facut ,ei sunt oameni si ar fi trebuit sa fie lasati sa se casatoreasca.
Sfantul Ioan Gura de Aur a spus ca preotia este grea si preotii nu ar trebui impovarati cu celibatul.
Noi il ascultam pe sfantul Ioan Gura de Aur prin care a vorbit Dumnezeu.
Eu nu va sugerez sa va informati despre faptele preotilor ortodocsi ,v-am indemat sa cititi ca sa vedeti ca nu numai la catolici se fac fapte bune in biserica.
Cu asta se lauda catolicii ,cu milostenia.
Am zis ca noi ,credinciosii nu ar trebui sa denigram si sa judecam oamenii dupa infatisare.
Ortodoxia inseamna traire ,iubire si dorinta de desavarsire ,de curatie sufleteasca.
Ce curatie sufleteasca sa mai am eu daca judec un preot ca este gras ,sau ca a cerut bani ?
Daca eu nu am fost in stare sa daruiesc un copil bisericii ,mai bun decat cei de care vorbiti ,de ce sa zic de altii.
Deci eu nu am copil preot sau calugar dar as vrea ca fii altora sa fie preoti buni.
Reply With Quote