![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Desi ar fi o observatie de facut ,ei sunt oameni si ar fi trebuit sa fie lasati sa se casatoreasca. Sfantul Ioan Gura de Aur a spus ca preotia este grea si preotii nu ar trebui impovarati cu celibatul. Noi il ascultam pe sfantul Ioan Gura de Aur prin care a vorbit Dumnezeu. Eu nu va sugerez sa va informati despre faptele preotilor ortodocsi ,v-am indemat sa cititi ca sa vedeti ca nu numai la catolici se fac fapte bune in biserica. Cu asta se lauda catolicii ,cu milostenia. Am zis ca noi ,credinciosii nu ar trebui sa denigram si sa judecam oamenii dupa infatisare. Ortodoxia inseamna traire ,iubire si dorinta de desavarsire ,de curatie sufleteasca. Ce curatie sufleteasca sa mai am eu daca judec un preot ca este gras ,sau ca a cerut bani ? Daca eu nu am fost in stare sa daruiesc un copil bisericii ,mai bun decat cei de care vorbiti ,de ce sa zic de altii. Deci eu nu am copil preot sau calugar dar as vrea ca fii altora sa fie preoti buni. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Procesiune de 9 milioane de oameni | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 5 | 15.01.2013 08:32:15 |
| Cea mai scumpă Evanghelie: 14 milioane | Mihnea Dragomir | Generalitati | 2 | 06.08.2011 08:29:26 |
| Inmormantarea la evrei. | Evreulcelales | Iudaismul | 9 | 17.12.2009 18:44:18 |
| TARIF FIX PTR UN LOC IN RAI | MarinaAlca | Generalitati | 94 | 04.08.2008 15:24:23 |
|
|