Citat:
În prealabil postat de Raoul
Sa atingi nivelul lui Adam si Eva inainte de cadere se refera la cu totul altceva,nicidecum la alimentatie. Lol
|
"
Sfinții au făcut nevoințe grozave, înfricoșătoare și au ajuns la starea lui Adam înainte de cădere, când fiarele în prezența lor leapădă starea lor de fiare. Ca exemplu, apropape contemporan, avem pe Sfântul Serafim de Sarov și blândețea fiarelor din pădure. Sfinții iubesc toată făptura lui Dumnezeu."
Cum poti ajungi la un anumit nivel daca nu indeplinesti toate conditiile? Nu rugaciunea, postul etc sunt aceste nevointe? ...alimentatia nu reprezinta o parte din post?
Citat:
În prealabil postat de Raoul
Se refera la ce mantuieste si ce nu. Sau din ce scrie mai sus tu deduci ca o sa arzi in iad doar pt. ca ai mancat carne? Sincer ma indoiesc.
|
Nu stiu unde am facut eu precizarea de mai sus...este doar o interpretare gresita de a ta...eu am precizat de nenunmarate ori ca alimentatia (postul) nu e suficient pentru manturie...post nu nseamna numai renuntarea la anumite alimente...alimentatia este doar un aliat al nostru in drumul desavarsirii noastre, este o parte din post.